Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lätt bokföringsprogram


k043

Rekommendera Poster

lev fakturering

lev kundrestkontra

 

vet inte vad du menar med dessa, men jag kan av egen erfarenhet säga Hogia och SPCS. Hogia är vid första anblicken lite krångligare, men SPCS är lite jobbigt att arbeta med i längden. Nåda är mkt enkla och bra och kostar ungefär lika mkt. KOmmer inte ihåg var versionen heter på hogia, men den enkla av SPCS som innehåller det du söker heter Administration 500

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 3 months later...

Du är ute efter ett "lätt" bokföringsprogram. Det som är lätt för Dig kan vara svårt för någon annan - och tvärtom.

 

Alla svar Du får på Din fråga är skrivna med utgångspunkt från kunskapsnivån hos den som svarar. Om den som svarar är van att arbeta i ett fruktansvärt krångligt och svårt system, men där han gått alla tillgängliga kurser och läst alla böcker och kanske kämpat med systemet i flera år, ja då börjar han säkert att förstå systemet och han tycker kanske till och med att det är enkelt.

 

Du måste därför utgå från Din egen kunskapsnivå och utifrån den nivån bedöma vilket system som passar Dig. Du är ju ute efter ett "lätt" bokföringsprogram. Om Du har hittat ett program, där Du behöver gå kurser och läsa en massa böcker för at kunna hantera programmet - ja, då har Du hamnat helt fel. Om programmet inte känns "naturligt" utan kurser och böcker - då är det fel program. Ett så avancerat program kostar säkert också betydligt mer än ett program som passar Ditt behov.

 

Sök på internet efter "Bokföringsprogram" ladda ner demoversioner från olika leverantörer - testa och jämför.

Du får förstås gärna titta på vårt bokföringsprogram UNI_BAS - ett program som är så lätt att Du inte ens behöver känna till orden debet och kredit. Programmet innehåller både bokföring, fakturering, kunder, leverantörer och artiklar och kostar bara 1.250:-kr - ladda ner gratis demo: http://www.unicell.se

Men - återigen - titta på flera och jämför -se vad som passar just Dig.

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 8 months later...
  • 8 months later...

Har spanat in uni_bas och undrar om det kan vara något? Jag kan inget om bokföring har dock koll på in och ut samt moms... regler och sådant kan jag inte.

 

Jag vill bara ha ett program som funkar, bra support, updateringar.

Det jag vill kunna sköta är följande:

 

bokföring

fakturering

lev kontra

kundrestkontra

fakturering

 

möjligheter för löner

(lager kommer att ha en webbshopp inom kort) ej krav just nu men möjligheter ska finnas.

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 1 month later...

Din utvärdering började med:

Bokföringsprogrammet för korkade

 

Sedan visade det sig att Du inta alls är korkad, du kom underfund med att priset bara upprepar sig:

Priset är den stora nackdelen. De 740 kronor du betalar för programmet räcker nämligen bara för ett års användning. Nästa år måste du med andra ord betala ytterligare 740 kronor för att kunna fortsätta använda det.

 

Att behöva betala igen och igen känns förstås surt, men för mig är det definitivt värt priset att slippa hålla reda på debet och kredit.

 

Plus: Oerhört lättanvänd. Innehåller alla verktyg en småföretagare behöver.

Minus: Licensen räcker bara ett år, sedan måste du betala 740 kronor igen.

Bokföringsprogrammet för korkade

 

Tyvärr räcker inte Din finurlighet hela vägen. SPCS överlistar de flesta av sina kunder och har just överlistat Dig med. Du trodde att det skulle räcka med 740 (590 +moms och frakt) per år. Du har då missat den lilla slugheten som innebär att SPCS räknar "sitt år" från den 1 november till den 31 oktober. När Du nu just köpt Ditt program och tror att Du betalt för ett år - då kommer överaskningen så fint redan i oktober - redan då kommer nämligen nästa faktura. Du betalar 2 gånger 740 första året!! - sedan betalar Du "bara" 740 varje år - trist men sant. Blåst??

 

Vi på UNICELL som ju har ett jämförbart program tycker att denna dunkla prissättning är tråkig. Speciellt tråkig för oss eftersom vi måste deltaga och anpassa oss till detta "rävspel" - annars går det ju inte att jämföra priser överhuvudtaget. Vårt motsvarande pris är 490:- + moms (612:- kr), men även hos oss får Du betala 2 gånger första året - detta med den skillnaden att vi är övertydliga med att tala om det luriga i prissättningen.

Hos oss finns också ett program med vår egen prisfilosofi - där betalar man 1.250:- i engångsavgift - utan mörka överraskningar.

 

 

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...