Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem telia24 ---> BBB


Tolvis

Recommended Posts

Hej

 

Kommer upp i finfina 2300 k/sec när jag ligger mot vissa snabba servrar, men när jag skall ladda från bbb-servrar så ligger det väldigt ojämnt på mellan 7-50 k/sec. Ibland peakar det upp på 90 under loppet av en sekund. Jag har modemet i förstajacket, och bra fart förutom mot just bbb. Förslag någon?

 

[bild bifogad 2005-05-04 15:13:39 av Tolvis]

[inlägget ändrat 2005-05-04 15:18:18 av Tolvis]

708041_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Coldbringer

Kan vara direktpeeringen mellan Telia och BBB som går i taket. Har du samma problem hela tiden, dvs även tidigt på morgonen runt 04:00 - 06:00?

 

Link to comment
Share on other sites

Vad jag vet så är det på detta viset dygnet runt. En kamrat som ligger o tar från samma server har telia8000 och ligger på 700-800 k/sec... Han bor i Gbg och jag i Luleå. BBB-servern jag använder som exempel ligger i Piteå. Inget mysko heller när jag traceroutar, å det är inga bouncers heller som ligger emellan... Jag är förbryllad

 

Link to comment
Share on other sites

Forumet heter webbanalys och är inte riktigt rätt forum för frågor om överföringshastighet...

 

Link to comment
Share on other sites

Den här tråden gäller dålig uppkopplingshastighet mellan Telias adsl 24mbit och inte klagomål över felplacerade frågor i felaktiga forum. Skriv en insändare istället, och beklaga dig över att jag förmodligen inte kommer att få svar på min fråga eftersom jag droppat den i fel forum...

 

Link to comment
Share on other sites

Den som vill ha en tråd flyttad anmäler lämpligen första inlägget och skriver i fönstret vart tråden bör flyttas, så kan moderatorn för forumet vid tillfälle flytta tråden.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...