Eminos Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Tjo! Blev, från klar himmel, sugen på popcorn med SMÖR (käkade mycket sånna i Kanada i vintras)...har micropopcorn hemma, men hur tillsätter man smöret? Före eller efter poppandet? Tacksam för snabbt svar..innan suget släpper /Eminos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tophe Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Är det micropop är det ju svårt innan. Det finns ju Micropop med smörsmak read. Annars får du nog tillsätta det efteråt. mmm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminos Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 eeh, okej...måste man smälta smöret, eller är det bara klicka på? .. funkar sånt där smör på flaska? (om vi har sånt hemma)... /Eminos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tophe Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ett trick är ju att ha en klick smör på en liten aschett och sen doppa popcornen i. Vet inte om det funkar att hälla det smälta smöret över. Testa. Berätta hur det går. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminos Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 Jopp, det funka med smält smör rakt ner i påsen, o sen skaka om...men jag snåla nog med smöret, för dom blev inte så där fint indränkta som på bion, blev bara lite blöta på ytan...men JÄVLIGT salta blev dom när man skaka om som satan... /Eminos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.