Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Senior Databasutvecklare sökes


malberg

Recommended Posts

Senior Databasutvecklare!

 

Jag söker för kunds räkning en Senior databasutvecklare. Företaget verkar inom försäkringsadministration och har 25 anställda, databasutvecklaren är en absolut nyckelperson med goda möjligheter att växa med företaget. Företaget har en spännande produkt med stor potential och präglas av drivna människor med entreprenörsanda. Företaget har funnits sen 1994 och är en stabil verksamhet som visar svarta siffror.

 

Tjänsten innebär ett totalt ansvar för en databas byggd i SQL Server inom områdena administration, drift samt utveckling. Utvecklingsdelen i arbetet beräknas till ungefär 70% av arbetstiden. Utvecklingen sker tillsammans med tre stycken Java-programmerare varav en person även fungerar som backup till databasutvecklaren.

 

I övrigt är det goda möjligheter att växa med ett företag som expanderar samt att utvecklas som DBA och DB-utvecklare.

 

Vi letar efter en person med mångårig erfarenhet av T-SQL-programmering med hög svårighetsgrad samt någon som jobbat med SQL Server 7.0.

 

Är du intresserad är du välkommen att kontakta Daniel Målberg, konsult på Human Search för ytterligare information på daniel.malberg@humansearch.se eller 08-50652684. Givetvis kan du även söka direkt på den min mejl med ett CV.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...