Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Att tänka på vid byte av grafikkort?


avro

Recommended Posts

Jag ska byta ut mitt grafikkort mot ett nytt. Är det något speciellt jag bör tänka på då? Är det bara att sätta i det nya och sedan tanka ner uppdateringar eller bör jag ordentligt avinstallera det gamla med dess drivrutiner först? Jag har Windows XP

 

Link to comment
Share on other sites

avro skrev:

Är det bara att sätta i det nya och sedan tanka ner uppdateringar eller bör jag ordentligt avinstallera det gamla med dess drivrutiner först?

Inte helt fel att välja Avinstallera (Enhetshanteraren->Bildskärmskort->Drivrutin->Avinstallera). Och även ta bort de drivrutiner som tillhör ditt nuvarande grafikkort i Lägg till eller ta bort program. Detta har fungerat bra för mig. Somliga har dock fått problem och då har ett grafikkortsrensningsprogram kunnat vara till hjälp. Då jag inte vet om du har ATI eller Nvidia, så tipsar jag inte om sådant program.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ok, jag misstänkte nästan det. Jag är bara skraj att jag tar bort för mycket så att det bara blir svart på skärmen när jag sedan startar upp med det nya. Jag har ett Nvidia kort, GeF 2 MX400. Vad finns det för grafikkortsrensningsprogram för detta?

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...