Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tips på bra router!


peejay100

Recommended Posts

Hej, jag har en bärbar dator med trådlöst nätverkskort och nu vill jag börja koppla upp mig trådlöst så är det nån som har tips på en bra och billig router. Jag har titta på D-Link DI-624+ men sett att den fått dålig kritik stämmer detta?

 

Link to comment
Share on other sites

Det är väl förmodligen delvis mina synpunkter som du har läst angående DI-624 och DI-624+. Ja, jag har väldigt dåliga erfarenheter av dessa. Enligt de senare inläggen har äntligen D-Link kommit på att nätdelen var för dåligt dimensionerad. Funktionsmässigt enligt brochyrer och specar är det inget större fel på dom. Ska du köpa en så måste du se till att få en uppdaterad nätdel.

 

Jag köpte en Netgear WGT624 när jag hade givit upp i försöken med att få D-Link att fungera och det ånrar jag inte. Den har funkat jättebra hela tiden. I efterhand har jag dessutom fått reda på att den vunnit ett antal tester.

 

Min rekomendation är alltså Netgear WGT624.

 

 

---/samoht

 

Link to comment
Share on other sites

Jag har kollat lite och sett att det finns 2st olika WGT 624. SIBA har en som heter WGT624GE och InWareHouse en som heter WGT624IS är det nån skillnad? På Netgear hemsida finns bara WGT624..

 

Link to comment
Share on other sites

GE står för General Europe

IS Italien Sverige

 

Tror med 95% säkerhet att det inte är någon skillnad på dessa!

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...