Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hänger sig! :(


Eaglor

Recommended Posts

Okej först o främst mitt system...

 

Amd 64 3500+

MSI K8N NEO2-54G PLATINUM S939 nForce 3 Ultra Chipset Based

POV 6800GT

1024 minne 2 * 512

Maxtor 200GB HD

Win XP Pro

 

Ok till problemet!

Datan i sej har jag alltid uppfattat som seg, tar ca 45 sekunder för att starta upp den och segar sej ibland i windows oxå...

Men nu idag så när jag startar den så lyckas jag bara vara inne i win ca 20 sekunder innan den hänger sej.

Musen kan man alltid röra.

Man kan ibland kolla aktivitetshanteraren och markera objekt på skrivbordet men så fort man dubbelklickar så "tänker" musen o sluter inte!

Oftast kan man inte trycka på startmenyn men när man väl kan det så blir det samma sak som när man dubbelklickar på ett objekt.

När den hänger sej så tänker datan hela tiden men inget händer!

Jag installerade en webcam igår men tror knappast att det skulle vara problemet :/

För den har gjort så innan men då har det oftast funkat att bara starta om!

Virus? NEJ!

Har kört både Norton o Panda - Adaware o Search n Destroy!

Hittade iofs nått virus som det tog bort men problemet kvartstår!

 

Någon som har nån lösning på detta något irriterande problem?

Vill INTE formatera!

Något som ni behöver veta något som jag har missat o säga, bara att fråga, jag kommer hänga här inne hela tiden!

 

Tack på förhand! Mvh Dennis

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

45 sek för att starta Windows låter inte långt om du räknar från strömbytare till välkomstskärm.

 

Har du både Norton och Panda antivirus installerat och aktiva?

Det kan sega ner datorer i så fall.

 

Konfilkter i Enhetshanteraren?

 

Har det blivit sämre med webbkameran så börja med att avinstallera den i alla fall.

 

Många processer i Aktivitetshanteraren?

Någon som kör mycket?

Skillnad om du tar bort kabeln till internet?

 

Link to comment
Share on other sites

Det har löst sig! :D

 

Vet egentligen inte vad jag gjorde haha

Gick in o kolla runt i MSconfig o så... men det enda konkteta jag gjorde va att avinstallera Panda!

Så... det måste ha varit det som spöka o tog musten ur min bejb!

För jag har Norton som kör igång scan vid uppstart oxå...

Men jag tackar så mycket för hjälp och att ni visade intresse att försöka lösa mitt pboblem!

 

Tack! Dennis

 

Link to comment
Share on other sites

Att ha paralella antivirusprogram är knappast att rekomendera eftersom man kan stöta på en hel del problem. Även systemkracher. Om det är detta som du råkat ut för är svårt att säga.

Det är bättre att ha ett AV-program och komplettera med regelbundna online-scanningar med andra leverantörers lösningar.

 

/Cluster

------------------------------------------------------

"Den som försummar att dricka ur erfarenhetens källa

kommer troligen att dö av törst i okunnighetens öken."

------> http://eforum.kicks-ass.net <------

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...