Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Start problem med Abit An7 -> alarm ljud.


C:\nicke\forums\IDG\forum.bat

Recommended Posts

C:\nicke\forums\IDG\forum.bat

hej.

 

Idag när jag kom hem så var datorn av och jag kunde inte starta den.

när jag försöker lägga på den så står det på moderkortet "9.A" och så låter likadant som när den når alarm temperaturen.

 

Har testat att byta Power, Taga ut alla kort i datorn men ikke sa Nicke. :(

nån som kan hjälpa mig?

 

m.v.h.

 

/Nicklas Lindgård

 

Link to comment
Share on other sites

Stefan Eklinder

Står inget i manualen för moderkortet vad koden 9.A står för?

 

Hittade några liknande problem med just 9.A-problem här:

 

http://forum.pcstats.com/archive/index.php/t-23013.html

 

http://www.hardware-help.org/Abit_AN7_not_booting___strange_post_code-2118087-4541-a.html

 

Hittade också postcodes förklaringar här (9.A tycks inte finnas med?)

http://www.abit.com.tw/upload/english/AWARD_and_uGuru_POST_code.pdf

 

---

C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

 

Vem är General Failure och varför läser han min hårddisk? - Steven Wright

[inlägget ändrat 2004-12-07 12:06:02 av Stefan Eklinder]

Link to comment
Share on other sites

C:\nicke\forums\IDG\forum.bat

nope. står inget i manualen vad jag ser. :(

 

Kollade dedär lenkarna men de hjälpte inte :(

Jag har ingen vidare lust att fara till stan för så att "experter!" får se på det. och betala 20 euro (~180kr) för det :(

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...