Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Typsnitt


Johan12345678

Recommended Posts

Johan12345678

Hej!!

 

Vad använder detta forumet för typsnitt? Jag får nämligen ganska oläsbar text...

 

Måste säga att detta forumet är uselt. Inget funkar... När IDG använde FirstClass funkade allt bra. När jag skulle göra detta forumet hade jag tex. tre st olika Macworld knappar att trycka på i olika storlekar. Borde där inte finnas en knapp som heter ny???

Link to comment
Share on other sites

Ser ut att vara Verdana 12 punkter eller kanske 11 punkter. Förstår inte vad du menar med oläsbar... för liten, för stor??

 

Vad har du för version på din webbläsare??

 

Petra

Link to comment
Share on other sites

Visst var IDG\Online med FirtsClass en höjdare! Jättesynd att denna härliga BBS gick i graven. Denna webblösning, o alla andra också för den delen, kommer knappt upp i knähöjd på IDG\Online. En härlig gemenskap och offlinefunktionen var ju ljuvlig...ack goda gamla tider....

 

Men läsligt...visst. Det funkar i ju bra i både NS o MSIE. Skulle tro att du behöver uppgradera din webb-bläddrare. Har du en gammal mac vill jag gärna rekommendera standoalone-versionen av NS 4.08.

 

MVH

Berra

http://www.webbjobb.nu/

(Sveriges billigaste (?) webbshop, omröstningsprogram, auktion m.m)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Johan12345678

Hej!!

 

Har version 4.7.2 av netscape så det borde inte vara något problem. Dock saknar jag typsnittet. Någon som kan maila det eller berätta var man kan hitta det?

Link to comment
Share on other sites

Verdana följer med Mac OS 8.5 och uppåt (installeras också av Internet Explorer 4.5 och uppåt), finns också att ladda ner gratis på Microsofts macsidor. Om du inte hittar ändå, skickat mig ett mejl och jag sänder dig typsnittet.

 

Petra

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...