Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pinnacle rawe


telejumbo

Rekommendera Poster

Hej var och kökte ett pinnacle rawe kort i helgen har instalerat kort och mjukvara startar program som kollar att allt är rätt instalerat då kommer jag till det skall kolla om kortet funkar får felmedelande och det avslutar programet klickar jag på ikonen till tv kort startar program upp ca 5 sec sedan kommer det ett felmedelande.Har kollat om det finns några konflikter på hårdvaru biten men det verkar ok

Kör med windows XP home

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

TV-kort gillar inte alltid att dela IRQ med andra kort. Inte säkert att XP rapporterar en konflikt. Starta msinfo32 via Startmenynen-> kör och titta om TV-kort dela IRQ med ex.v. grafikkortet. Flytta TV-kortet om det delar IRQ.

 

Kolla även på Pinnacles hemsida om det finns nyare drivrutiner och programvara.

 

testa även med programet Dscaler och se om det vill fungera med ditt TV-kort. DScaler beror ej på några drivrutiner, det accessar korter direkt på någhot sätt.

 

http://www.dscaler.org

 

V 4.1.8 är stabil, om inte denna fungerar kan du testa 4.1.11 Alpha (undvik 4.1.9)

 

Lycka till!

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Kan det vara så att du har Nero 6.x + SP2 installerat? I så fall så kan du prova med att avinstallera Nero och om det fungerar då så kan du lägga tillbaka Nero men utan att göra den uppgradering som Nero rekommenderar (det funkar att bränna dubbelsidigt ändå).

 

-nisse

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...