Just nu i M3-nätverket
Jump to content

FlashFXP och FBI


slackie

Recommended Posts

Stämmer alla dessa rykten om att FlashFXP skickar upg. till FBI? Googlar man på det hamnar man på diverse forum där folks inlägg övergått till personliga påhopp och propaganda spridning.

 

Men mkt talar för att det stämmer? För flashfxp har ju inte gått ut med ngt officiellt meddelande om att dessa tämligen välkända Internetrykten är falska. För jag antar att dessa rykten i det stora hela borde minska antalet användare för dem? Nu menar jag heller inte enbart killarna på warez scenen utan även privatpersoner som av ren "nojjighet" (om jag får uttrycka det så) går över till ngt annat. Personligen möttes jag av denna info då jag tänkte köpa programmet - för visst är det ett suveränt program som för 500 kr ger livstidsuppgradering?

 

Sprids även konspirationer om att flashfxp i grunden är ett bolag skapat av fbi m,m...jag finns gott om historier...sök så får ni se.

 

Kan tänka mig att det finns fler än jag som grubblar på detta...

 

Ngn som vet mer?

 

...everything is simple, just a matter of knowledge...

 

Link to comment
Share on other sites

det är ju vad jag hört bara vissa ver. av programet som har dessa "call home" funktioner... Men varför chansa? finns ju alternativ som är minst lika bra, UltraFXP finns fortfarande för nerladdning på deras .org adress.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...