Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skräddarsy ett register!!


bubble00

Rekommendera Poster

Finns det någon möjlighet att skräddarsy ett kontaktregister efter egna behov, dvs kan man skapa egna rubriker (fält) och inte använda sig av de fördefinerade rubrikerna (fälten)?

 

Exempel, när man lagrar en ny kontakt i ett register så ska man fylla i vissa fält, tex Förnamn, Efternamn, Telnr, E-post, Ort osv..

 

Om man till exempel vill skapa ett nytt register och skräddarsy den efter egna behov finns det någon möjlighet till detta i Exchange att skapa egna fält och inte behöva använda sig av de fördefinierade fälten?

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 veckor senare...
Johan Sandqvist

Ja, det kan du göra. Du ska kunna skapa egna forumlär och kan använda standardfält och/eller välja egna fält. Jag är dock totalt okunnig på just formulärområdet så jag kan inte erbjuda mycket hjälp. Du bör dock kunna få ut en hel del matnyttig information genom att söka på "custom forms" eller för Exchange "outlook forms" och kanske glutta igenom en och annan bok om programmering för Office (som ofta tar upp ämnet ifråga).

 

Kolla ex på http://www.outlookcode.com/d/forms.htm för lite nyttig information. Andra länken under "Overview" pekar på info för exakt det du vill göra.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...