Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Backup på exchange?


Burton

Rekommendera Poster

Jag försöker göra en backup på enhet M: på mailservern. Men kollar man i "job monitor" efteråt så har ingen backup gjorts på mailservern och valda kataloger. Backup har dock gjorts på alla andra servrar. Använder backup exec 9.1. Några förslag på vad jag har missat. Får inga felmeddelande endast att ingen backup gjorts.

 

[inlägget ändrat 2004-07-15 10:06:31 av Burton]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Har inte en aning om vad felet beror på men de filerna i m: torde juh vara låsta och därmed inte gå att kopiera hursomhelst (m: är väl för övrigt en virtuell enhet på en exchangeserver?) så den enkla lösningen är väl att skaffa exchangeagenten till backupexec?

 

.wey

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 veckor senare...
Johan Sandqvist

Uj, vad du än gör så rör *aldrig* M: enheten! Det är det säkraste sättet att skapa problem för din server. Skall du ta backup så använd ett program som är gjort för att ta riktiga Exchange-backuper, ex den version av ntbackup som installeras i samband Exchange. Välj att ta backup på din Information Store, inget annat.

 

Även om du kan komma åt filer mm via M: så kommer en sån backup inte att tömma loggfilerna på din server. Enda riktiga sättet att ta backup på är att använda programvara gjord för Exchange.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...