Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Adressboken och Kontakter - samma mapp?


Torve

Recommended Posts

Hej,

 

När man kör utan Exchange-koppling så är Adressboken och Kontakter samma mapp.

 

Men när ansluter sig till en Exchange-server så delas dessa mappar. Vilket gör att om man klicka på Adressboken så innehåller den inte samma information som Kontakter.

 

Hur gör man för att dessa ska vara identiska?

 

Om man börjar skriva en adress i ett Till: fält så verkar den söka i Adressboken och inte i Kontakter. Utan Exchange-koppling är det inga problem eftersom det är samma sak. Med Exchange-koppling skiljer sig dessa mappar åt. Eller?

 

Dilemmat ligger i att jag har två personer (VD + assistent), där assistenten ska hålla ordning i VDs kontakter. VD har delat ut sin kontaktmapp till ass och det fungerar hur bra som helst.

 

Men VD envisas med att klicka på Adressboken och då finns ju inte de uppdateringar som assistenten gjort.

 

Stort tack för tips kring detta!

 

Mvh Anders

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Johan Sandqvist

Jag tror du menar att med Exchange-koppling så har du dels tillgång till den globala adresslistan (alla adressater på Exchange) och dels dina egna kontakter. Som standard visas den globala adresslistan först. När man klickar på adressboken (eller för den delen även på Till: för att lägga till adresser när du skriver nya mail) kan du välja "Visa namn ur" och då välja mellan dels globala adresslistan, dina kontakter och eventuella ytterligare adressböcker (ex en public folder för kontakter). Din chef behöver öppna adressboken, välja menyn Verktyg->Alternativ och sen ställa in önskad adressbok i "Visa denna adresslista först". Välj då "Outlook adressbok->Kontakter" så kommer han/hon att få upp sina egna kontakter nästa gång adressboken öppnas.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...