Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Sata problem


mjpilot

Recommended Posts

Hej!

 

Har köpt en ny dator. AMD 3000 ASUS A7n8x-e deluxe men ett Radeon Sapphire 9800 kort har också en 160 GB S-ata disk. Har problem med den kan inte ha windows installerat på den och få det att fungera problemfritt, olika problem hela tiden som dyker upp. Om jag dock installerar windows på en 10 Gb hårddisk och kör sata disken bara som lagring så verkar det fungera. Någon som vet något?

Konstiga är att jag installera windows och formaterade om sata disken, ibörjan fungerade den som den ska sen började olika fel dyka upp bla fastfat.sys win32k.sys men precis innan jag installerade 10 GB så bara stängde den av utan ngt felmeddelande alls.....

 

som sagt verkar fungera nu med 10 GB med windows...

Är tacksam för all hjälp

 

Link to comment
Share on other sites

Jag vet inte vad du kör, men fastfat.exe kan dyka upp om man inte har senaste servicepack installerat i win 2000, dvs sp4.

Kan vara värt ett försök.

 

 

#Seppo

 

Link to comment
Share on other sites

Jag vet inte vad du kör, men fastfat.exe kan dyka upp om man inte har senaste servicepack installerat i win 2000, dvs sp4.

 

Ser jag bara dåligt på morgonkvisten, eller? :)

 

Men var i inlägget ser du att det är Windows 2000 det rör sig om???

 

Link to comment
Share on other sites

Ser jag bara dåligt på morgonkvisten, eller?

 

 

Hehe, nej du ser inte dåligt utan jag var antagligen lite trött :-),

jag skrev att jag inte visste vad han körde men glömde ett "ex" efter win 2000.

 

 

#Seppo

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...