Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Andreas____

adware/virus problem

Rekommendera Poster

Alltså, nu börjar jag bli less, väldigt less.

Jag börjar med att säga att jag har samtliga updateringar på windows update, jag har brandvägg och jag har virusprogram som är updaterat med alla updateringar som finns. Så då slipper nån säga att jag ska updatera eller skaffa något av detta.

 

Jag har tydligen fått nått virus/adware som sabbar min dator hela tiden. Brandväggen varnar för att notepad, explorer.exe och mediaspelaren vill kontakta internet. Inget av dom programen ska väl försöka nå internet utan vidare. Så jag tillät dom inte att göra det. Men varken notepad eller mediaspelaren går att öppna nu. Jag har kört ad-aware (hittar inget) Spyboot (hittar inget) bazooka spyware hittar nått som heter winpup. Står hur man tar bort det manuellt. Har gjort precis som det står. Men det hjälper inte. När jag körde norton antivirus, hittar det 6 adware program, det kan ta bort 4 av dom automatiskt. Dom övriga går inte, för dom används. Jag startar datorn i felsäkert läge för att ta bort dom, men då finns dom inte på dom platser som dom fanns på innan. Startar datorn igen, och problet kvarstår så klart.

 

Hur ska jag kunna få bort det???

Och hur får jag igång notepad och Mediaspelaren igen?

Notepad står att det inte finns längre och Mediaspelaren har jag installerat om men det fungerar inte allafall.

Nån som har nått tips?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

tjo, är ny här men! skulle vilja ha nå bra råd hur man får bort coolwebsearcher.Har adaware,spybot,hijackthis jadu ganska många sådana programm men jag får inte bort det :/ några bra och lätta instruktioner hur man får bort det? :P

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...