Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Löneanspråk


TobiasT

Recommended Posts

Hej,

Jag behöver hjälp. Vad är snittlönen för en webb-utvecklare som behärskar ASP / SQL / HTML / DHTML / Javascript / Stored procedures m.m. Och även väldigt duktig på den grafiska biten och att organisera projekt?

 

Och säg 2,5års erfarenhet.

 

Projektet är stora och riktar mot 2000-10000 företagskunder. Det är svårt då man inte har något att jämföra med. Så jag är väldigt tacksam för seriösa inlägg av någon som är mer insatt.

 

Mvh Tobias

Link to comment
Share on other sites

Beroende på ålder och andra kunskaper kan ju löneanspråken ligga mellan 18.000:- till 24.000:- i månaden före skatt.

 

Det finns visst en nybildad intresseorganisation för just de som publicerar material på Internet med mera... men nu kommer jag givetvis inte ihåg vad de kallas. Det är flera fackföreningar som gått samman eftersom det inte finns riktiga gränser numer för elektronisk publisering. Kanske någon annan här vet och kan tipsa om kontaktinformation så att du kan kontakta dem och fråga om rimlig lön.

 

Lycka till!

Petra

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Är själv precis nyanställd webmaster i ett ITföretag i Sthlm, fick 25.000:- i ingångslön. Detta utan att jag hade några löneanspråk, det var alltså VDs förslag som jag sa ok till (samtidigt som jag tänkte; hupp..)

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...