Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Löneanspråk!


TobiasT

Recommended Posts

Hej,

Jag behöver hjälp. Vad är snittlönen för en webb-utvecklare som behärskar ASP / SQL / HTML / DHTML / Javascript / Stored procedures m.m. Och även väldigt duktig på den grafiska biten och att organisera projekt?

 

Och säg 2,5års erfarenhet.

 

Projektet är stora och riktar mot 2000-10000 företagskunder. Det är svårt då man inte har något att jämföra med. Så jag är väldigt tacksam för seriösa inlägg av någon som är mer insatt.

 

Mvh Tobias

Link to comment
Share on other sites

Hej,

 

Det beror på, det är en hel massa faktorer som spelar in. Kommer du använda dina kunskaper i formgivning och projektledning i arbetet? Är du duktig formgivare eller kan du "bara" programmen bra? Du kommer troligtvis inte få betalt för det du kan, utan det du gör.

 

Hur gammal är du? Är det 2,5 års skarpt arbete eller hemmapulande och skola? Vad har du för utbildning utöver gymnasiet?

 

Du kommer med största sannolikhet inte att jobba som programmerare/formgivare/projektledare (det skulle inte få plats på visitkortet ;). Dessutom skulle det leda till 150 timmars veckor...

 

Beroende på uppgifter och ansvar brukar "normala" webbprogrammerare tjäna kring 15-20000. Det låter som du borde ligga på 16-18000. Några tusingar lägre under en provanställning.

 

//Magnus

Link to comment
Share on other sites

Nej, du har rätt, det skulle nog inte få plats på visit kortet. Det är nog huvudsak programmering.

 

Jag har jobbat på företaget i fyra månader nu under en prövo period. Och det är snart dags att löneförhandla.

 

Så, tack för ditt svar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...