Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Mauritz Lybeck

Avhuggna repliker

Rekommendera Poster

Mauritz Lybeck

Ibland när man postar ett inlägg så kommer bara början med! :-(

Det är tvärt avhugget och resten totalt försvunnet!!

-

Mauritz.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mr Andersson

Jag märkte det också nu precis när jag postade ett inlägg.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
NovaLand

Hände mig idag när jag skrev ett lång inlägg.. bara dom första 12 orden kom med..

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mauritz Lybeck
Hände mig idag när jag skrev ett lång inlägg.. bara dom första 12 orden kom med..

Ja - det verkar främst drabba dem som skriver längre inlägg, omsorgsfullt formulerade under längre tid. När det väl sänds iväg så kommer bara början med - resten har försvunnit! :thumbsdown:

 

Jag tycker detta är ganska allvarligt och borde åtgärdas med det snaraste! (Inbjuder inte till några djupare engagemang, precis..)

-

Mauritz.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Erik Junesjö
Ibland när man postar ett inlägg så kommer bara början med! :-(

Det är tvärt avhugget och resten totalt försvunnet!!

Kan du posta några länkar till inlägg där detta har hänt?

//Erik

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

inga avhugnna inlägg, men väl inlägg som inte omedelbart sänds när man klickar på skapa inlägg. Inläggs rutan blir vit, men inget mer händer.

 

Känner väl igen syndromet och trycket snabbt på tillbaka-knappen för att undvika eventuellt fel. Får då tillbaka mitt inlägg, kopierar allt jag skrivit och stänger rutan. Laddar sedan om tråden för att kontrollera att inlägget trots allt inte postats. Trycker på Besvara och klistrar åter in min text.

 

Detta sker oftast när jag skrivit lite längre inlägg och/eller tagit god tid på mig när jag skrivit. Sökningar på Google krävs ibland, vilket kan ta lite tid.

 

Inga Ooops-rutor ivartfall, alltid något.

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mauritz Lybeck

"Kan du posta några länkar till inlägg där detta har hänt?

//Erik"

 

Det som föranledde mej att uppmärksamma problemet var i denna tråd:

//eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=578526

inlägg av mej klockan 17.43 som började:

Jag tycker Kungen är rolig - han har barnasinnet i behåll!!

 

Om han inte skulle tvingas gömma sej bakom dessa strikta, stela fasader som

 

Efter ovanstående var resten borta då jag postade. Det gick inte att backa eller på annat sätt få tillbaka det, inte heller hjälpte det att uppdatera.

 

Jag skrev snabbt om resten ur minnet och Redigerade!

 

Men detta har hänt tidigare, och andra har anmärkt samma sak.

-

Mauritz.

 

EDIT: Samma sak här:

//eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=578406

 

Första inlägget av Pumafliff

(Se hans andra replik där han nämner fenomenet!)

 

[inlägget ändrat 2004-04-20 10:31:42 av Mauritz Lybeck]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

och jag msstänker detta inlägg:

//eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=578890

 

/T

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mauritz Lybeck

Ett tips tills problemet är fixat: Markera och kopiera era långa inlägg innan ni skickar iväg det! Då kan ni alltid klistra dit det en andra gång om det skulle "huggas"!

 

För det är inte alltid man orkar skriva om allt...

-

Mauritz.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

Erik eller annan ansvarig!

 

MÅNGA verkar drabbas av detta. Sett flera inlägg där skribenter kommentar att inlägget blivit avklipp vid första post och de sedan fått redigera inlägget.

 

 

Hoppas ni hittar problemet snabbt!

 

/T

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
tonybollo1

>>MÅNGA verkar drabbas av detta. <<

Så sant, så sant. Jag är färdig för att skicka ett inlägg i "Avreagera dig" men det är meningslöst. Det kommer att klippas av ändå.

Mvh

Antonio

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Erik Junesjö
Hoppas ni hittar problemet snabbt!

Jag felsöker för fullt men hittar tyvärr inget fel. Jag har aldrig stött på detta problem förut och det är väldigt svårt att felsöka då jag själv inte lyckas framkalla felet.

//Erik

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Anjuna Moon

Exempel på när jag sett folk bli avskurna är direkt efter första citationstecknet i ex. rst("Field"). Vet inte om det kan vara till hjälp.

 

TILLÄGG: Fast det gjorde det ju inte nu förstås =)

[inlägget ändrat 2004-04-21 10:51:05 av Anjuna Moon]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
joakimj
Exempel på när jag sett folk bli avskurna är direkt efter första citationstecknet i ex. rst("Field"). Vet inte om det kan vara till hjälp.

Det händer ofta för mig, att den klipper efter första citat-tecknet.

 

Jag tror att det bara händer när scriptet går via auto-inloggningen.

 

--

Jocke

 

It´s a matter of taste - either you got it, or you don´t.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mauritz Lybeck
..det är väldigt svårt att felsöka då jag själv inte lyckas framkalla felet.

Jag har ingen aning om hur sådant här fungerar! Detta är bara idéer! (Skratta inte!) :-)

 

Problemet uppstår främst:

-När det är stor aktivitet på Eforum.

-Vid längre inlägg.

 

Det verkar bli någon sorts tidsbrist! Att den sparar hem och avslutar innan den hunnit ladda ner färdigt.

 

Kan man ge proceduren litet mera tid att i lugn och ro utföra sin grej också vid hög generell belastning?

 

Ja - detta lät kanske roligt, men jag hoppas du får någon association av det! ;)

-

Mauritz.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
tonybollo1

Hej!

 

>>Jag har ingen aning om hur sådant här fungerar! <<

Inte jag heller!

 

>>Problemet uppstår främst:

-När det är stor aktivitet på Eforum.

-Vid längre inlägg.<<

Ja, vad ska jag säga om det? Klockan var 01,30 i dag när jag försökte skicka ett inlägg och såg hur det blev avklippt 3 ggr. Aktiviteten var inte så våldsamt stor då, så jag hade all tid i världen för redigering.

Att inlägget var långt kan också diskuteras... Ett inlägg på 18-20 rader kan kallas för långt men inte så våldsamt långt så att servern kollapsat?

Vad vet jag...!

Hälsningar

Antonio

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Erik Junesjö
Det händer ofta för mig, att den klipper efter första citat-tecknet.

 

Jag tror att det bara händer när scriptet går via auto-inloggningen.

Jag har fixat denna bugg nu. Vet dock inte om de andra har haft samma problem.

//Erik

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
MH

För mig händer det bara om jag har skrivit i word och satt in ett ". Lite trist, eftersom man stavar som en kråka så är det ganska trevligt att köra en koll.

 

Förut hjälpte det om man tog bort words egenhet att ersätta " med "typografiska citat-tecken", men nuförtiden dummar det sig ändå, man får ersätta alla " i den inklistrade texten, skumt.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mauritz Lybeck
Jag har fixat denna bugg nu. Vet dock inte om de andra har haft samma problem.

Jag tror det var problemorsaken för mej också, för när jag tittade efter i ett gammalt inlägg där det skett, så ser jag att det var just vid citationstecknet det huggit!!

 

Tack Erik!

-

Mauritz.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...