Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Raster-effekt


Peter123456789

Rekommendera Poster

Peter123456789

Är det någon som vet hur man gör en rastreringseffekt på bilder, helst i Photoshop?

 

/ Peter

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 5 months later...

 

Du menar att du vill ha TVränder över din bild, och lite suddigt.. precis som på tv´n.. eller.. bara en rasterad bild.. Om du söker på tvlines på någon av de stora photshopsajterna är det ganska snabbt gjort att hitta en bra tutorial.. Annars brukar jag skapa ett lager med svarta linjer, 1 pixel smal, lägga ovan och använda de olika variablerna för att få den rätta effekten, om det ska bli riktigt bra dock, kan man lägga motion-shadow på ett multiplicerat lager ovan org bild, sedan ränderna.. . Prova dig fram..

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

His Divine Shadow

"

Du menar att du vill ha TVränder över din bild, och lite suddigt.. precis som på tv´n.. eller.. bara en rasterad bild.. Om du söker på tvlines på någon av de stora photshopsajterna är det ganska snabbt gjort att hitta en bra tutorial.. Annars brukar jag skapa ett lager med svarta linjer, 1 pixel smal, lägga ovan och använda de olika variablerna för att få den rätta effekten, om det ska bli riktigt bra dock, kan man lägga motion-shadow på ett multiplicerat lager ovan org bild, sedan ränderna.. . Prova dig fram.."

 

Annars finns det också i Xenofex ett filter som ger Tv liknande störningar, inte som Tv linjer precis men användbart ändå..

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...