Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'no signal'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Datorhårdvara
    • Bildskärmar
    • Bärbara datorer
    • Grafikkort
    • Hårddiskar & Lagringsmedia
    • Ljudkort
    • Mac-hårdvara
    • Processorer, moderkort & minnen
    • Retro - datornostalgi
    • Skrivare
    • TV-kort
    • Hårdvara – övrigt
    • Arkiverat
  • Film, foto & bilder
    • Bildredigering
    • Film- och Videoredigering
    • Kameror
    • Mediaspelare – Media Player m fl
  • Internet & nätverk
    • Epostprogram
    • Internetanslutning
    • IP-telefoni
    • Nätverket - hårdvara
    • Nätverket - programvara
    • Surftips
    • Webbläsare
    • Videomöten & chattprogram
    • Internet – övrigt t ex webbplatser
    • Driftstörningar hos operatörer, internet etc
  • Ljud och Musik
    • Ljudformat (mp3, aac, ogg m fl)
    • Musikskapande på datorn
    • Ljud & Musik – övrigt
  • Operativsystem
    • Windows 10
    • Windows 8 & 8.1
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows 95/98/ME/NT/2000
    • Windows Server
    • Linux & Unix
    • Mac OS X & Classic
    • Operativsystem - övriga
    • Arkiverade Windows-trådar
  • Program
    • CD/DVD-bränning
    • Kalkylprogram - Excel m fl
    • Mac-program
    • Ordbehandling - Word m fl
    • Presentation – PowerPoint m fl
    • Print - om trycksaker
    • Program - övriga
  • Spel
    • Datorspel
    • Konsoler & konsolspel
  • Säkerhet
    • Brandväggar
    • Skräppost
    • Virus, skadliga program & botemedel
    • Säkerhet - övrigt
  • Hemelektronik
    • DVD & Blu-ray
    • Hemmabio/HTPC
    • El & övrig hemelektronik
  • Mobilt
    • Surfplattor
    • Mobiltelefoner
    • Bärbart Ljud/Mp3-spelare
    • GPS
    • Handdatorer
    • Mobilt – andra sorters mobila enheter
  • Tips inför köpet
    • Köpa/Bygga dator
    • Köpa datortillbehör och komponenter
    • Köpa kamera
    • Köpa gps
    • Köpa internetabonnemang
    • Köpa IP-telefoni och fast telefoni
    • Köpa mobila enheter
    • Köpa nätverksutrustning
    • Köpa/Bestämma program
    • Köpa tv, hemmabio och mediacenter
  • System- och webbutveckling
    • Databaser
    • Systemutveckling
    • Webbutveckling
  • Eforum
    • Diskutera Eforum
    • Buggrapporter och önskemål om Eforum
    • PC för Alla
    • Arkiverat: Smart-forumet
  • Övrigt

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 3 resultat

  1. Hej, Jag tänkte hjälpa min son genom att byta ut hans 9 år gamla AMD-processor. Vi köpte nytt moderkort, Intel Pentium-processor och 2x4GB minne på inet. Han har sedan tidigare ett Geforce 670 grafikkort och ett nytt strömaggregat. Dock så vill det inte riktigt starta...allt kör igång men den kommer bara upp No signal i skärmen. Jag har provat både med det interna grafikkortet på moderkortet och med det externa grafkkortet, men samma resultat. Det vi köpt på inet: -CPU Intel Pentium G4560 3.5GHz, 3MB, Socket 1151 - MK Gigabyte GA-Z170-HD3 - Corsair 8GB (2x4GB) DDR4, 2133MHz Vengeance LPX Jag har läst i några andra trådar och: - Jag har kollat distanserna mot chassit och de är OK. - Jag har plockat ur ett av minne för att se om det är det som spökar. När jag monterar tillbaka hans gamla moderkort/CPU tillsammans med Geforce-kortet så funkar det utmärkt... Tacksam för all hjälp vi kan få!
  2. Björn

    Ingen signal till monitorn

    Hej, Jag köpte en ny datorskärm där jag använder HDMI kabel mot DVI som jag hade tidigare mot monitorn. Problemet är när jag kallstartar datorn att jag inte får signal till monitorn, uppbotningen ser jag på skärmen men sedan blir det ingen signal när Windows startar upp. Jag löser detta på två sätt, antingen drar jag ut HDMI kabeln på datorn och sätter tillbaka denna och då blir det signal eller så trycker jag på avstängningsknappen på datorn och startar om den och då får jag signal hela vägen. AMD Radeon HD 7800 Series, senaste uppdatering gjord, 16.11.3 Crimson Aktuell upplösning 2560x1440 och 60 HZ Windows 10, uppdaterad Monitor: Predator Acer Predator XB271HUbmiprz Anslutning HDMI kabel, jag bytte till ny kabel CPU Type Intel® Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz Jag har kollat på nätet en hel del, många pekar på lösning med att ram minnena behöver göras rena, men jag tycker det inte stämmer riktigt med mitt problem, jag får ju trots allt igång signalen efter mina abrovinklar och sedan fungerar det klockrent efter det. Är det någon snäll själ som kan hjälpa mig med denna fråga ? Hälsningar Björn
  3. Hej! Första gången jag är inne på detta forumet men hoppas på lite hjälp Har haft en laptop kopplad till min TV via hdmi kabel och allt har funkat som det ska. Nu har laptopen säckat ihop och jag kopplade in min stationära via en längre hmdi kabel men på tv:n uppstår endast "NO SIGNAL" fast i datoren hittar jag både tv:n som uppspelningsenhet och skärm. Vad gör jag??
×
×
  • Skapa nytt...