Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'ljudproblem'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Datorhårdvara
    • Bildskärmar
    • Bärbara datorer
    • Grafikkort
    • Hårddiskar & Lagringsmedia
    • Ljudkort
    • Mac-hårdvara
    • Processorer, moderkort & minnen
    • Retro - datornostalgi
    • Skrivare
    • TV-kort
    • Hårdvara – övrigt
    • Arkiverat
  • Film, foto & bilder
    • Bildredigering
    • Film- och Videoredigering
    • Kameror
    • Mediaspelare – Media Player m fl
  • Internet & nätverk
    • Chattprogram - ICQ, MSN m fl
    • Driftstörningar hos operatörer, internet etc
    • Epostprogram
    • Internetuppkoppling
    • IP-telefoni
    • Nätverket - hårdvara
    • Nätverket - programvara
    • Surftips
    • Webbläsare
    • Internet – övrigt
  • Ljud och Musik
    • Ljudformat (mp3, aac, ogg m fl)
    • Musikskapande på datorn
    • Ljud & Musik – övrigt
  • Operativsystem
    • Windows 10
    • Windows 8 & 8.1
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows 95/98/ME/NT/2000
    • Windows Server
    • Linux & Unix
    • Mac OS X & Classic
    • Operativsystem - övriga
    • Arkiverade Windows-trådar
  • Program
    • CD/DVD-bränning
    • Kalkylprogram - Excel m fl
    • Mac-program
    • Ordbehandling - Word m fl
    • Presentation – PowerPoint m fl
    • Print - om trycksaker
    • Program - övriga
  • Spel
    • Datorspel
    • Konsoler & konsolspel
  • Säkerhet
    • Brandväggar
    • Skräppost
    • Virus, skadliga program & botemedel
    • Säkerhet - övrigt
  • Hemelektronik
    • DVD & Blu-ray
    • Hemmabio/HTPC
    • El & övrig hemelektronik
  • Mobilt
    • Surfplattor
    • Mobiltelefoner
    • Bärbart Ljud/Mp3-spelare
    • GPS
    • Handdatorer
    • Mobilt – övrigt
  • Tips inför köpet
    • Köpa/Bygga dator
    • Köpa datortillbehör och komponenter
    • Köpa kamera
    • Köpa gps
    • Köpa internetabonnemang
    • Köpa IP-telefoni och fast telefoni
    • Köpa mobila enheter
    • Köpa nätverksutrustning
    • Köpa/Bestämma program
    • Köpa tv, hemmabio och mediacenter
  • System- och webbutveckling
    • Databaser
    • Systemutveckling
    • Webbutveckling
  • Eforum
    • Diskutera Eforum
    • Buggrapporter och önskemål om Eforum
    • PC för Alla
    • Arkiverat: Smart-forumet
  • Övrigt

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Hittade 3 resultat

  1. arnexter

    Plötsligt har ljudet slutat att fungera

    Hej, Ljudet (allt ljud) har slutat fungera på min dator. Har en stationär dator med "creative sb x-fi xtreme audio" ljudkort i. Datorn är cirka 6 år gammal. Windows 7. Trodde först det var högtalarpaketet (Logitech) som slutat fungera, (ca 10 år gammalt), eftersom efter lite pill på kontrollenheten för volym etc, så hördes ljudet ibland då och då från och till. Ungefär 1 sekund ljud, 1 sekund tyst osv. Och Ibland helt tyst också. Provade återställa datorn till ett tidigare datum då jag vet att det fungerade, men det hjälpte inte. Har köpt nya högtalare, men det fungerar fortfarande inte. Helt tyst. Har öppnat datorn och försökt kolla ljudkortet, men vet inte riktigt vad jag skulle göra. Passade på att dammsuga datorn. Avistallerade ljudkortet (drivrutinerna) och installerade igen, hjälpte inte. Finns inga uppdateringar att hämta heller. Kan det vara ljudkortet som har gett upp? USB högtalare fungerar. Tacksam för svar Hälsningar, Arne
  2. Hej Håller på att föra över mina gamla video 8 band till datorn och det har gått över förväntan men när jag skulle göra det med en kompis band så får jag helt plötsligt inte med något ljud. Kör med exakt samma utrustning och inställningar men ljudet uteblir på hans band. Vad kan detta bero på tro? Kör över från en Sony Handycam via Pinnacle 510 USB in i Pinnacle Studio 15. Det konstiga är att de banden jag inte får med ljudet ifrån är filmade med Handycamen. Mina egna band är filmade med en annan kamera som inte finns mer men de är klockrena både bild och ljudmässigt. Kan det vara någon ljudinställning i Pinnacle programmet som skall ändras tro? Konstigt i så fall att det funkar med mina egna band. //Lars
  3. J.Holén

    "En kontakt har dragits/satts in/ur"

    Hej hej! Installerade nytt grafikkort, processor och moderkort för inte allt så länge sedan. Men sedan dess har jag börjat få lite problem med ljudet. Nämligen att jag får upp ett meddelande som säger att "en kontakt har dragits ur." Det brukar bara vara i cirka 1-2 sekunder innan jag får upp ett nytt som säger "En kontakt har kopplats in" När detta händer brukar ljudet även försvinna under stunden. Detta börjar bli en aning irriterande när man kollar på film eller gjort något annat som kräver ljud. Jag är medveten om att grafikkortet( ) har ett eget ljudkort. Har nu grafikkortet - AMD HD Radeon 7800 series. (Det får jag upp när jag kollar genom dxdiag). Någon som kan hjälpa mig? (Har windows 7)
×
×
  • Skapa nytt...