Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sök

Visar resultat för taggar 'huawei'.

  • Sök efter taggar

    Skriv taggar separerade med kommatecken.
  • Sök efter författare

Innehållstyp


Forum

  • Datorhårdvara
    • Bildskärmar
    • Bärbara datorer
    • Grafikkort
    • Hårddiskar & Lagringsmedia
    • Ljudkort
    • Mac-hårdvara
    • Processorer, moderkort & minnen
    • Retro - datornostalgi
    • Skrivare
    • TV-kort
    • Hårdvara – övrigt
    • Arkiverat
  • Film, foto & bilder
    • Bildredigering
    • Film- och Videoredigering
    • Kameror
    • Mediaspelare – Media Player m fl
  • Internet & nätverk
    • Chattprogram - ICQ, MSN m fl
    • Driftstörningar hos operatörer, internet etc
    • Epostprogram
    • Internetuppkoppling
    • IP-telefoni
    • Nätverket - hårdvara
    • Nätverket - programvara
    • Surftips
    • Webbläsare
    • Internet – övrigt
  • Ljud och Musik
    • Ljudformat (mp3, aac, ogg m fl)
    • Musikskapande på datorn
    • Ljud & Musik – övrigt
  • Operativsystem
    • Windows 95/98/ME/NT/2000
    • Windows XP
    • Windows Vista
    • Windows 7
    • Windows 8 & 8.1
    • Windows 10
    • Windows Server
    • Linux & Unix
    • Mac OS X & Classic
    • Operativsystem - övriga
    • Arkiverade Windows-trådar
  • Program
    • CD/DVD-bränning
    • Kalkylprogram - Excel m fl
    • Mac-program
    • Ordbehandling - Word m fl
    • Presentation – PowerPoint m fl
    • Print - om trycksaker
    • Program - övriga
  • Spel
    • Datorspel
    • Konsoler & konsolspel
  • Säkerhet
    • Brandväggar
    • Skräppost
    • Virus, skadliga program & botemedel
    • Säkerhet - övrigt
  • Hemelektronik
    • DVD & Blu-ray
    • Hemmabio/HTPC
    • El & övrig hemelektronik
  • Mobilt
    • Surfplattor
    • Mobiltelefoner
    • Bärbart Ljud/Mp3-spelare
    • GPS
    • Handdatorer
    • Mobilt – övrigt
  • Tips inför köpet
    • Köpa/Bygga dator
    • Köpa datortillbehör och komponenter
    • Köpa kamera
    • Köpa gps
    • Köpa internetabonnemang
    • Köpa IP-telefoni och fast telefoni
    • Köpa mobila enheter
    • Köpa nätverksutrustning
    • Köpa/Bestämma program
    • Köpa tv, hemmabio och mediacenter
  • System- och webbutveckling
    • Databaser
    • Systemutveckling
    • Webbutveckling
  • Eforum
    • Diskutera Eforum
    • Buggrapporter och önskemål om Eforum
    • PC för Alla
    • Arkiverat: Smart-forumet
  • Övrigt

Hitta resultat i...

Hitta resultat som...


Datum skapat

  • Start

    Slut


Senast uppdaterad

  • Start

    Slut


Filtrera efter antalet...

Gick med

  • Start

    Slut


Grupp


Facebook


Linkedin


Hemsida


Twitter


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


AIM


Ort


Intressen


Min dator


IT-kunskaper

Hittade 3 resultat

  1. Jag har mobilt bredband från Tele2 och det Huaweimodem som dom säljer. Modemets brandvägg är inkopplad. Trots det är 1051 av1055 portar öppna när jag kör brandväggstest: https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 Under de senaste 15 åren har jag testat mina tidigare modem. Då har högst en port varit öppen. Tele2 skriver:Även fast det står att det är flera portar öppna, så länge som det inte står att mätningen kom igenom så är det inte någonting som man behöver oroa sig för, då enbart de få portar som behövs för att tjänsten ska fungera är öppna i vårat nät. Resten är stängda för att skydda våra kunders säkerhet. Vad skall jag tro? Defekt modem?
  2. Jag har en Huawei E5776 router och kör en Apache server bakom den. Det verkar som att anslutningen till den datorn bara funkar ibland... typ va 3:e - 5:e minut sedan är den blockerad så att inget kommer till datorn... har nog provat alla inställningar...portforward, DMZ, Satt fast intern IP till servern... det verkar som att port 80 eller någon annan port stängs lite då och då. Kan det vara någon spärr i Routern som tillåter ett visst antal anslutningar eller något sånt eller kan det vara något på severn som inte tar emot anslutningarna? Jag har inte Skype installerat på datorn
  3. Hej! Här är en totalt okunnig kille som nu önskar hjälp från desto mer kunniga "e-kompisar". Jag har införskaffat: 4G-router med inbyggt modem från Huawei, modell 5776, inköpt på net2world simkort från 3 utan bindningstid, max 100 gb surf per månad Kortet är insatt i routern, mobila enheter hittar routern och kopplar upp sig mot denna. Routern visar att det finns täckning mot 4g-nätet (där jag sitter just nu) eller mot 3g-nätet (där jag befann mig igår). MEN - det går inte att surfa, min iPhone och min iPad står bara och "tuggar" - oavsett vilken sajt jag försöker gå in på. Någon expert därute som har en teori om vad som är fel? Mvh Henrik Carlsson
×
×
  • Skapa nytt...