Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'No Signal'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Datorhårdvara
    • Bildskärmar
    • Bärbara datorer
    • Grafikkort
    • Hårddiskar & Lagringsmedia
    • Ljudkort
    • Mac-hårdvara
    • Processorer, moderkort & minnen
    • Retro - datornostalgi
    • Skrivare
    • TV-kort
    • Hårdvara – övrigt
    • Arkiverat
  • Film, foto & bilder
    • Bildredigering
    • Film- och Videoredigering
    • Kameror
    • Mediaspelare – Media Player m fl
  • Internet & nätverk
    • Epostprogram
    • Internetuppkoppling
    • IP-telefoni
    • Nätverket - hårdvara
    • Nätverket - programvara
    • Surftips
    • Webbläsare
    • Chattprogram - ICQ, MSN m fl
    • Internet – övrigt t ex webbplatser
    • Driftstörningar hos operatörer, internet etc
  • Ljud och Musik
    • Ljudformat (mp3, aac, ogg m fl)
    • Musikskapande på datorn
    • Ljud & Musik – övrigt
  • Operativsystem
    • Windows 11
    • Windows 10
    • Windows 8 & 8.1
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • Windows 95/98/ME/NT/2000
    • Windows Server
    • Linux & Unix
    • Mac OS X & Classic
    • Operativsystem - övriga
    • Arkiverade Windows-trådar
  • Program
    • CD/DVD-bränning
    • Kalkylprogram - Excel m fl
    • Mac-program
    • Ordbehandling - Word m fl
    • Presentation – PowerPoint m fl
    • Print - om trycksaker
    • Program - övriga
  • Spel
    • Datorspel
    • Konsoler & konsolspel
  • Säkerhet
    • Brandväggar
    • Skräppost
    • Virus, skadliga program & botemedel
    • Säkerhet - övrigt
  • Hemelektronik
    • Hemmabio/HTPC
    • DVD & Blu-ray
    • El & övrig hemelektronik
  • Mobilt
    • Surfplattor
    • Mobiltelefoner
    • Bärbart Ljud/Mp3-spelare
    • GPS
    • Handdatorer
    • Mobilt – andra sorters mobila enheter
  • Tips inför köpet
    • Köpa/Bygga dator
    • Köpa datortillbehör och komponenter
    • Köpa kamera
    • Köpa gps
    • Köpa internetabonnemang
    • Köpa IP-telefoni och fast telefoni
    • Köpa mobila enheter
    • Köpa nätverksutrustning
    • Köpa/Bestämma program
    • Köpa tv, hemmabio och mediacenter
  • System- och webbutveckling
    • Databaser
    • Systemutveckling
    • Webbutveckling
  • Eforum
    • Diskutera Eforum
    • Buggrapporter och önskemål om Eforum
    • PC för Alla
    • Arkiverat: Smart-forumet
  • Övrigt
    • Avreagera dig!
    • Ekonomi
    • Guider och artiklar
    • Juridik
    • Karriär & Utbildning
    • Matematik & naturvetenskap
    • På konsumentens sida
    • Språkfrågor
    • Öppet forum! Ordet är fritt ...

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hej, Jag tänkte hjälpa min son genom att byta ut hans 9 år gamla AMD-processor. Vi köpte nytt moderkort, Intel Pentium-processor och 2x4GB minne på inet. Han har sedan tidigare ett Geforce 670 grafikkort och ett nytt strömaggregat. Dock så vill det inte riktigt starta...allt kör igång men den kommer bara upp No signal i skärmen. Jag har provat både med det interna grafikkortet på moderkortet och med det externa grafkkortet, men samma resultat. Det vi köpt på inet: -CPU Intel Pentium G4560 3.5GHz, 3MB, Socket 1151 - MK Gigabyte GA-Z170-HD3 - Corsair 8GB (2x4GB) DDR4, 2133MHz Vengeance LPX Jag har läst i några andra trådar och: - Jag har kollat distanserna mot chassit och de är OK. - Jag har plockat ur ett av minne för att se om det är det som spökar. När jag monterar tillbaka hans gamla moderkort/CPU tillsammans med Geforce-kortet så funkar det utmärkt... Tacksam för all hjälp vi kan få!
×
×
  • Create New...