Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kenny McCormick

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Kenny McCormick

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Min video är en 'filmad' video, alltså inte en 3D animation så det går inte . Jag har nog Adobe Premiere, men jag är en verklig nybörjare i det programmet... skulle vara evigt tacksam om någon tipsade om hur man kunde göra det i Premiere!!
 2. En enkel lösning, som inte kräver programmeringskunskaper så är ju att sökar fram en skärmsläckare som spelar upp .avi filer, tex. Way Cool AVI. Annars om du är en duktig programmerare, så kan du ju alltid pussla ihop en egen skärmsläckare som spelar upp en .avi fil.
 3. Hej! Jag har gjort en liten film med ljud i Adobe Premiere 5.0, men när jag skall sedan extrakta allt till en video, så krashar programmet, men fungerar bra om jag lämnar bort ljudet!, vad är det för fel?
 4. Om du menar att du vill göra egna MIDI sånger, så är Cakewalk ganska bra till det. Du kan läsa mer om det på www.cakewalk.com Men om du menar att spela upp tex. mp3 sånger, så är nog WinAMP bäst, det kan du hitta på www.winamp.com Om du inte hittade något svar på din fråga här, så berätta mera om vad du menar med musik program...
 5. Förra veckan köpte jag av min kamrat Unreal, men som jag inte visste, så var denna version på ryska!. han hade varit på affärsresa i ryssland, och köpt detta spel från en butik, men när han märkte det så fräckt nog sålde han det till mig.. Nu undrar jag om det finns någon "språk-patch" till den, så att jag får en engelsk version.
 6. Om man skriver in buckfast, så borde det orsaka att alla männsikor i staden blir ficktjuvar och börjar slåss...
 7. Finns det ett motsvarande program som VCDCutter men för DVD?. Jag skulle bara vilja fånga en scen från en DVD film, inte riva loss hela filmen på några GB...
 8. Jag hittade denna utmärkta guide om DVD rippning och DVD -> VCD på: http://perso.libertysurf.fr/dvdrip/
 9. Jag skulle vilja sätta en liten logo "ovanför" en .avi film, alltså när man spelar denna videofil så skall det synas en liten logo som jag gjort i nedersta hörnet. Hur gör man detta?
 10. Hur kan man fånga bilder från RealPlayer???, jag skulle behöva ha en bild av en fil i RealPlayer men om jag tar printscreen, så kommer där bara en tom ljusröd ruta!. SKulle vara ytterst tacksam om någon tipsade om hur man fångar små videoklipp från den också...
 11. Ingen aning, jag har samma problem. I Windows 2000 kommer det med riktigt tydligt en DVD-Spelare, men som jag inte har fått att fungera än... Jag provade WinBoost 2000 också men i endera 'Gold' eller 'Standard' skall det finnas en funktion som lägger till 'Öppna DVD' i nya mediaspelaren. Har dock inte fungerat de heller... Jag skulle rekommendera att du använder någon annan DVD-spelare...
 12. Jag har en gammal version av WinDVD med bara 16 färger... skall genast ladda ner version 2000!
 13. Finns det någon riktigt snygg DVD spelare? Jag har alltid använt ganska fula och tråkiga spelare med under 16-färgers ikoner... blir kanska trist i längden... Kan någon möjligtvis tipsa mig om ett bra DVD program? (Helst Freeware...)
 14. En liten teori som jag har utvecklat: Man rippar först DVD till hårddisken (räkna med att ha över 5-6 GB ledigt utrymme!), sedan till att använda någon sorts videoredigerare (tex. Adobes Premiere) att förminska denna video, sedan förminskar du den till ~320x200 (välj själv), och kanske pussla ihop alla filer (tvivlar på att man kan ha en partition med 5 GB...)och sparar som MPG. Sedan är det bara att använda ett VCD program att bränna VCD;n... Kanske en fungerande teori?, men ytterst långsam... Meddela om någon har provat denna teori och lyckats! /Kenneth ("Kenny")
 15. Kenny McCormick

  GTA2

  Finns det något fusk i GTA2 som motsvarar "buckfast" i GTA(version 1)?
×
×
 • Skapa nytt...