Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jepp

Medlem
 • Antal inlägg

  38
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hej! Jag har problem med sql-satsen som följer: Två baser jämförs... (Tar inte med hela satsen, det rör bara till det!) SQL=.......AND (s.Value LIKE p.Value )... Detta funkar ju, EXAKT matchning! Men problemet är att jag har fler värden i s.Value så jag skulle behöva få till nåt liknande: SQL=".......AND (s.Value LIKE '%p.Value%' )..." Detta funkar dock inte! Men detta funkar: SQL=".......AND (s.Value LIKE '%4%' )..." Altså om s.Value innehåller tex 57483, så kommer posten med pga 4:an.... Hur skall det vara? Tack på förhand! /J.
 2. Tjena! Jag undrar om det går att skapa views till access-baser? sql-satsen: create view....osv. Detta ska skapa en tillfällig personlig tabell som man sedan kan söka i ... Jag får det inte att funka! /J.
 3. Samma här... Att ta ut direkta träffar ur basen från ett formulär är inte svårt, men om vi säger att man har ca 50 parametrar i formuläret och där var och en kan ha mer eller mindre betydelse... Krångligt att förklara... Kolla på www.lovesearch.se och kika under sökta egenskaper... Får man köra flera sql-satser och sedan gå igenom resultaten med vilkorssatser och loopar..?? Jag begriper inte riktigt hur man ska tänka! Vet nån hur gör? /J.
 4. jepp

  SWIFT 3d

  Hej! Jag skulle vilja prova swift3d, men de har tagit bort trial-vers. av nån anleding... Vet nån om man kan få tag på den ändå? Mvh /Jepp
 5. <P><P>Hej!<br>Kan man ladda ner flash automatiskt?<br><br>Finns det nåt bra script som känner av om webbläsaren stöder flash?<br>Om anv. har flash skall han köra swf:en<br>Om inte ladda ner eller be honom ladda ner via en länk exempelvis.<br><br>Mvh<br>/Jepp</P></P>
 6. Jävligt skön sida! /Jepp
 7. Hej! Jag har laddat ned jmail... Jag ligger på telenordias NT hotell... Måste jmail installeras på servern? Var kan man läsa om jmail, hur man gör och hur det funkar? jag laddade ner från 15seconds.com där stod inte mkt om hur det funkar! Tack på förhand! /Jepp
 8. Hej! Jag har hamnat i en sits då jag behöver skicka info mellan sidor... Det hela rör sig om ett formulär, där man ska fylla i info, sedan kunna gå vidare till en ny sida och tillbaka!!! Jag kan och vet att ASP fixar grejjen men nu är det så att denna sida inte kommer att ligga på NT-hotell... Vilket språk lämpar sig bäst och var kan man lära sig mer om det språket? Mvh /Jepp.
 9. Hej ! Jag undrar hur man går tillväga för att kunna skicka fax direkt från hemsidan! Typ formulär.... Krävs det en tjänst av något slag, isåfall vart? Går det att lösa med nån typ script eller annat! Snälla hjälp mig! Mvh /Jepp
 10. Tja! Jag undrar hur man gör och om det går att faxa direkt från hemsidan? Finns det scripts eller finns det nån tjänst man skall använda? Perfekt om ett email kunde gå som ett fax! Hoppas på svar! Mvh /Jepp.
 11. Hur gör man en loading "grej" när sidan laddas? /mvh Jepp
 12. Jag kör DSN-less koppling till accessbasen, men det ska väl inte strula? /J.
 13. Tja! Det går att läsa ur access-basen men kan inte infoga poster där, det funkar hemma i PWS! Följande felmedd. ******************************* Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. ******************************* Read only hur ändrar man detta? Eller vad kan vara på tok?
 14. Ahhh, man glömmer lite då och då.. Man tackar...
×
×
 • Skapa nytt...