Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

LarsW

Medlem
 • Antal inlägg

  1 561
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. LarsW

  Tack o Hej

  Jag har deltagit på Eforum i nästan 18 månader, i början för att jag fick ovärderlig hjälp, sedan för att jag insåg att jag kunde i min tur hjälpa andra. Nu tar jag farväl till ett forum som har tappat all aktnig och degraderat sig till en ren kloak i min ögon. Ursäkta ordvalet. Men ett forum under ett seriöst(?) förlag som IDG borde faktiskt veta bättre än att stödja lösenordscrackshandledningar och andra bruksanvisningar för datortjuvar, som synts här den sista tiden. Det är i mina ögon under all kritik, dels att folk har omdöme att bjuda på kunskaper de borde hålla inne med och dels att IDG helt klart stödjer dessa människor i deras strävan genom att inte reagera på de rena Handledningar För Stöldgods som numera står att läsa på IDG's Eforum. Jag ångrar, raderar och tar tillbaka mitt engagemang på Eforum, hade detta varit möjligt. /LarsW
 2. I ert läge måste man kunna det gamla administratörslösenordet vid en ominstallation, om du inte väljer att formatera disken. Hur man crackar lösenord, finns annars tyvärr allt för mycket att läsa om på Eforum... _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 3. Någon har troligen för sig att din port 2747 är öppen för något. Det kan röra sig om allt från en sreiös företagsapplikation till en felstansning av en script-kiddie som inget begriper. Så länge din brandvägg blockar har du iaf inget att oroa dig för. _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 4. Tack. Men det finns ännu fora jag av etiska skäl inte längre läser... _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 5. De blockerar Telia av flera skäl: 1) Telias Abuse går via ett webbgränssnitt och inte via e-post som ät kutym i branschen. Detta går alltid att diskutera, men Telia är inte stora nog att själva ändra spelreglerna. De verkar inte inse detta. Då får de ta konsekvenserna och finna sig i att stå på ett antal bevakningslistor där man har mycket kort stubin. 2) Anmälan av någon till Telias abuse är i praktiken resultatlös. Deras reaktionstid är på tok för lång. Att Telia-kunder skickar skräppost och tillåts fortsätta att göra det betraktas synnerligen strängt på många håll. Telia borde spärra ett konto först och sedan fråga vad som pågår, inte tvärtom, som de gör nu. Det är väl bara en tidsfråga innan Telia.com är på varenda Blacklist om inte Telia agerar mer handfast än de har gjort hittills.
 6. Kalla mig inte saker som möjligen en psykolog har kompetens att göra, är du snäll. Den information du bjuder på tillsammans med IDG's flathet i frågan är till godo för tjuvar och hälare. Jag är besviken på dig och ditt dåliga omdöme och även på IDG och deras dåliga omdöme, som låter information till nytta för tjuvar och hälare stå kvar på sajten till glädje för alla som "fått" en PC. Sedan vill jag faktiskt påminna om att licensnumret sedan flera år finns klistrat på maskiner från alla stora leverentatörer. (Detta rörde sig om en Dell) Om man nu "får" en maskin med lappen bortfilad, så är det ingenting med det eller? _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base) {stavfel} [inlägget ändrat 2002-10-12 22:12:21 av LarsW]
 7. Jag kan förstå det. Själv var jag nära att gå ut och spy när det visade sig att IDG upplåter supportinfo till något som med största sannolikhet är stöldgods. Karln tog nästan en vecka på sig att krampa fram en historia om ett konkat IT-företag som hade "gett" honom en Latitude, en historia alla sedan köpte utan prut och utan att begripa vad det innebar för alla läsare som i sin tur "fått" en dator. Under tiden svingade en del Prominenta Signaturer på Efotum sina kunskaper i lösenordscracking i aninglös självbelåtenhet. Läs och begrunda särskilt alla anmälningstaggar, som alltså inte "gett" något: //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=340628 //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=335522 God Natt, IDG _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 8. Mår du bättre av att märka ord, så gör det. Bägge uttrycken är legio. _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 9. Bugbear. det ger en en stundtals fascinerande inblick i adnras liv och leverne. _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 10. Kan det vara för att du är extra störningskänslig just då? Skämt åsido, se till att dina diskar är avfragmenterade och att du har så lite igång som möjligt. En dyr lösning är att skaffe mer RAM. XP eller inte, en PC kan bara så och så mycket på en gpng.
 11. Vanligen tar man hem den senaste uppgraderingen av något. När det gäller DNS har din ISP de inställningar som gäller. RTFM
 12. LarsW

  mailchecker?

  Mailwasher. Det har dessutom fördelen att sålla spam åt dig. http://mailwasher.net/
 13. Har du XP, så har de en ny feature iom SP1. I kontrollpanelen/Lägg till och ta bort program finns en knapp som heter "Ange programåtkomst och standardprogram" De inställningarna går före de man gör i annan mjukvara ombord. _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 14. Med felmeddelandet brukar hela mailet ligga med. Vad står det där? _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
 15. Till att börja med är det faktiskt ingen bestämmelse att prisen i naturvetenskapliga ämnen ska delas. Det bara blir så i tider av överlappande forskningsinsatser. Sedan är det nog inte så vanligt att författare i salongerna skriver böcker ihop. Mitt radarpar t.ex, Jerry Pournelle och Larry Niven, lär nog aldrig få Diplomet av CG. _________________________________________________ Bug eller feature? -This is by design(MS Knowledge Base)
×
×
 • Skapa nytt...