Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andreas16

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

    Aldrig
  1. Har ett irriterande problem. När jag skall installera XP så låser sig datorn innan installationen är klar. Förberedelserna för installation med formatering av HD och inladdning av filer går bra. Men när installationen av enheter pågår så låser den sig och enda sättet är att bryta strömmen på spänningsagregatet och sedan starta om. Jag har som längst kommit till att skriva in koden och ställa in språk mm. Men när nätverk installeras så låser den sig igen. Jag har monterat ihop: "Abit AA8-3rd Eye, I925X, Socket-775, ATX SATA, GbLAN, Dual-DDR2, Raid, PCI-Ex16" moderkort. NEC-DVD brännare. Western Digital SATA hårddisk. Intel Pentium 4 640 3.2GHz Socket LGA775, 2MB, EM64T, processor. XFX GeForce 6600GT 128MB GDDR3 PCI-Express,Tv-Out, Dual-DVI. 1024MB PC4200 Samsung DDR2 minne Någon som kan hjälpa mig.
  2. Jag har gjort detta i NERO. (Preferences 99:59) Men ändå spottar den ut skivan med motiveringen att jag behöver en större skiva. Finns det fler ställen där jag måste ändra.
  3. Har själv samma problem. använder en CyberDrive CW038D som enligt uppgifter från tillverkaren skall klara både 90 och 99 minuters skivor. Följer med spänning om någon kan lösa detta irritationsmoment.
  4. Hej Jag har Soundblaster Live Player 5.1 och det bara knastrar, vad kan man göra åt de?? mejla gärna..!!! Jag kör med dom senaste drivers och så.... hur fixar man konflikterna som finns..??? mvh Andreas
×
×
  • Skapa nytt...