Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Zpiff

Medlem
 • Antal inlägg

  245
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Zpiff

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Jag förstår inte vad du menar och det verkar inte som om någon annan gör det heller tyvärr Har du problem med att ladda ner saker från webben till datorn? I så fall känns det inte som att MySQL och PHP är lösningen... Eller om du bara vill lära dig mer om MySQL o PHP så är jag säker på att du hittar massor om du bara söker lite på google eller annan sökmotor... Hoppas du finner vad du söker.
 2. Låter lite krångligt det där Men ändå, WS_FTP Pro 8 (eller senare) kan du skriva skript till och schemalägga etc. Den borde kunna göra det du vill. Finns i gratisversion också (tror jag) men vet inte riktigt vilka begränsningar den har... Lycka till!
 3. I sql*plus: [color="#0000ff"]SELECT[/color] TO_CHAR(sysdate,[color="#ff0000"]'[/color]YYYY[color="#ff0000"]'[/color]) [color="#0000ff"]FROM[/color] dual eller [color="#0000ff"]SELECT[/color] TO_CHAR(sysdate,[color="#ff0000"]'[/color]YY[color="#ff0000"]'[/color]) [color="#0000ff"]FROM[/color] dual ...om du bara vill ha året på 2 tecken... *glad att kunna hjälpa* [inlägget ändrat 2004-11-29 18:33:04 av Zpiff]
 4. Av någon anledning kan jag inte spela radio med mediaspelaren längre. Jag tror problemet började när jag "uppgraderade" till Windows Media Player (WMP) 10. Jag brukar lyssna på t.ex. P3 på SR. http://www.sr.se/cgi-bin/spelare/spelare.asp?namn=p3&typ=live&ksys=wm&sysV=wm64&con=bredband&cookie=save ...men det funkar som sagt inte längre. Jag har en brandvägg (Netgear RP614v2) och jag har faktiskt inte testat att plugga ur den (jobbigt), så risken finns väl att felet ligger där, men jag tänkte höra om ngn annan har samma problem? Jag har testat att konfigurera wmp att använda de portar jag har öppna i brandväggen men det hjälper inte. Jag har inte lust att installera RealPlayer (för jag gillar inte den). Någon som har någon idé? Jag är tacksam för all hjälp...
 5. Japp, samma här. Jag har felanmält.
 6. Är det en avi-fil? I så fall har jag för mig att det fanns ngn fix för att kunna ta bort dem... Kommer dock inte ihåg vad det hette exakt... Annars kan du kanske starta om i Safe Mode (F8 vid uppstart har jag för mig) och ta bort den från kommandoprompten direkt efter uppstart.
 7. Uppdatera http://w1.331.telia.com/~u33112271/form22.htm så är det lättare att förstå vad som går fel...
 8. Jag är ingen expert, men ett SoundBlaster Audigy 2 kanske?
 9. Testa att sätta style="vertical-align: bottom;" på alla bilder. Exempel: <img src="blank.gif" style="vertical-align: bottom;">
 10. Jo, det är ju iofs sant. Men target="_blank" finns ju... Jag använder det ibland (tillsammans med en ikon) när jag länkar till andra sajter än min egen, men det kanske jag borde sluta med, och bara använda ikonen för att markera att det är en länk till en annan sajt...
 11. Vi har ju attributet "target" till a-taggen som kan ha olika värden och "_top" och "_blank" har ju särskilda betydelser som alla här säkert känner till. Nu när tabbar i webbläsaren börjar bli populärt vill man ju gärna använda detta istället för ett nytt fönster ("_blank"). Därför vore det ju perfekt om värdet "_tab" (eller ngt sånt) fungerade. Någon som vet något om detta, eller ngt sätt att få en länk att öppnas i en ny tabb?
 12. Ja, jag har Tele2s bredbandstelefoni. Ljudet: För det mesta bra, ibland får jag en känsla av att det är "halv duplex" om du vet vad jag menar med det. När den andra personen inte pratar och det inte är högt bakgrundsljud så klipps ljudet bort helt och när det sedan kommer igång igen så försvinner liksom de första millisekunderna. Mkt irriterande när det är så. Så är det dock bara ibland. För övrigt så funkar utrustningen fint bakom min Netgear RP614v2 brandvägg. Lina: 100Mbps (så den går inte att klaga på)
 13. Det räcker inte att du har fonten liggandes på din maskin och att din webbläsare vet vilken den ska använda. Du måste säga till din applikation vilken font den ska använda. Jag kommer inte ihåg ngn bra font i huvudet, men ta reda på en som klarar det mesta, och se sedan till att din java-app använder den. I servlets brukar man sätta detta i ngn properties-fil eller nåt, men du gör ju en vanlig app... äh det är säkert samma sak Sorry att jag inte kan vara mer precis, men det är helt klart så att din app helt enkelt använder en font som inte klarar chip-chop-tecken.
 14. Vi har ett gäng gamla Token-Ring kort liggandes här. Jag tror alla är PCI-kort. Om du har lust kan du få köpa ett Finns i centrala Sthlm.
×
×
 • Skapa nytt...