Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sana

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej! Jag har en Windows Vista Home Premium, inköpt 2009. I alla år har jag kunnat låta aktuella flikar (även utloggade) vara kvar.Batteriet har alltid suttit i. Jag lade på locket och när alla lampor slocknat tryckte jag på grenuttagets strömbrytare. När jag senare eller nästa dag tryckte på on så syntes 'windows återupptas' på skärmen, flikarna kom upp, även div.mappar i aktivitetsfältet - och jag kunde fortsätta arbeta. För några dagar sedan gjorde jag en manuell diskrensning och sen dess funkar detta inte längre. Kommer inte ihåg de gamla inställningarna. Jag har testat div. kombinationer med vila, ingenting osv i systeminställningar, får det inte att fungera. Om jag väljer vila så töms batteriet hela tiden. Kan någon av er hjälpa mig?
 2. sana

  Webbläsare

  Tack så hemskt mycket, Mbgtmari! Jag har en lång lista med gratisprogram, men har aldrig stött på Vlite - tack för det! Nästa gång det regnar i några timmar, så...
 3. sana

  Webbläsare

  Tack M! Dumt att man inte kan se vilket som behövs eller ej av systemet... Jag använder Ecosia som sökmotor - kan ta bort Chrom. Men Google då?
 4. sana

  Webbläsare

  Rensar datorn. Använder Mozilla Firefox på min PC från 2009 (Windows Vista). Kan jag ta bort alla mappar i 'local disk' som har med google, chrom och Internet explorer att göra? Jag använder Ecosia som sökmotor..
×
×
 • Skapa nytt...