Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

emil-christer

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om emil-christer

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Har fiber med router i Sverige och lika fastän i Spanien. Nu skulle jag vilja ha möjlighet att i Spanien koppla upp mig mot Sverige för att kunna se de TV program som jag annars inte kan se. Mina internet leverantörer har ej statisk IP adress
 2. Tack för ditt svar Olle. Håller med dig om att funkar det så är det inget att bry sig om. Eftersom jag har mycket samtal med Skype känner jag att man inte kan fråga alla som ringer om hur det låter från mig och där ligger väl själva problemet. Jag har också samtal då min indikator på Skype kan ändra sig till det bättre vad gäller datorns snabbhet. Det fungerar alltså inte tillfredställande eller riktigt bra. Jag kan jämföra med en annan dator som jag har och då är det alltid mycket bättre värde som visas.
 3. Dator Samsung NC10 (processor 1.60 GHz, 1,99 GB RAM) som jag använder mycket till SKYPE-samtal indikerar: "din dator går långsamt". Detta är en ny möjlighet att se i Skype ver. 4.2.0. Är min dator för långsam och inte som jag tror att det är fel på den? Vad kan jag göra åt detta? Har redan gjort det mesta som föreslås i tidningar att man kan åtgärda. Nästa steg blir ominstallation som jag drar mig för med tanke på allt som jag lagt till extra i programvara och egna filer.
×
×
 • Skapa nytt...