Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stefan wind

Medlem
 • Antal inlägg

  682
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Kollade för nåt år sedan på Prisjakt - omdömen om sådana hörlurar och det var många klagomål om byggkvaliteten. Är det dessutom en sån här äcklig, kletig silikonsladd så känns det helt ointressant - tala om att hugga fast osv. Har sett att det finns textilsladd i en del hörlurar - det får det bli nästa gång som det ska tjackas nya.
 2. Hej, När jag spelar upp ett filmklipp i vilken som helst mediaspelare, WMP, VLC, Nero.., under just mitt användarkonto i WXP, så visas filmen väldigt mörk. Loggar jag in på ngn av de två andra kontonen och spelar samma klipp så visas detta ljust och fint. Vette tusan vad som gjorts/hänt. Har kollat div. inställningar och profiler under bildskärmsegenskaper, grafikkort o dyl. Varför är det så här på bara min användare? Hoppas dessa uppgifter räcker och att ett bra svar kommer snart!
 3. Låter som ett degausstillfälle dvs det har blivit en magnetisk störning runt TV´n och det kan ofta avhjälpas gnm att stänga av TV´n , även dra ur elsladden, i en kvart eller så. Prova det.
 4. Hej Maratonmannen! Såg just att du registrerade dig här _dagen efter_ mig år 2001! He, he,, Ser också att du har en grym balans i utdelade resp. erhållna poäng! Är det en medveten strategi eller nåt? MVH, Stefan
 5. http://www.lillabukowskis.com/svenska/vardering.htm
 6. Kör hellre Jack LaLanne-style!! http://ronjones.org/Coach&Train/BodyXerciseLibrary/PushUps/PushUp-JackLaLanne.html
 7. Ja, det var ju inte kul:-/ Lite längre ner finns en länk på sidan med reviews; http://www.BackupReview.info
 8. http://www.oosah.com/index.php?ref=&pos= 1 TB gratis. (Än så länge...)
 9. Googlade lite. Kanske här: http://www.rajt.se/ Ang. blekmedel; klorin, väteperoxid. Fast vet inget om koncentrationsförhållande... Lycka till och hör gärna av dig om resultat!
 10. Ang. batterilivslängd -- Litium-jon, så känns det som att de flesta trots allt håller mer än 3-4 år. Åtminstone när jag tänker på egna + polares erfarenheter. T ex har vi i familjen bl a en Ericsson t100 inköpt april 16, 2003 med ännu fungerande originalbatteri. Dec. 09, 2004 Köpte och gav bort en Iriver N10 som ännu funkar... Köp!
 11. Trodde ryska fanns som standard i XP. Har du verkligen gjort som det står i nedanst. länkar? http://slav.su.se/smartword/winxpkbd.html http://hum.gu.se/institutioner/slaviska-sprak/lankar/tangentbord/winxp Annars får du nog gräva fram xp-skivan och därifrån välja "Windowskomponenter" eller vad det nu heter. Formatera om ska absolut inte behövas. För tillfälligt online tangentbord, virtuellt alltså, finns t ex http://www.lingvo.ru/lingvo/index.asp http://www.translate.ru/text.asp?lang=ru Lycka till!
 12. Ang. fel vid röstning,,, Hur många kommer nu inte att bli frestade att prova?! Jag iaf...och det funkade.. :-)
 13. Om det inte funkar med att göra spellista, så återstår nog bara att editera id3-taggar. Tyvärr...Spelarh-vetet förstår bara detta språket! Lite info om detta nedan: http://en.wikipedia.org/wiki/ID3#Criticisms_and_problems Tips på ett sådant pgm: http://www.mp3tag.de/en/ Lycka till!
 14. Reklamera skräpet där du köpt den alt. sandisk support
 15. Du har förståss backat upp det du vill spara, formaterat om spelaren och uppdaterat firmware?
×
×
 • Skapa nytt...