Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sicurezza

Medlem
 • Antal inlägg

  16 613
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  11

Sicurezza vann dagen: 24 juli 2016

Sicurezza hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om Sicurezza

 • Medlemstitel
  Mindre aktiv
 • Födelsedag 1947-05-09

Kontaktinformation

 • Linkedin
  N/A
 • Hemsida
  http://xp.maratonmannen.se/
 • MSN
  N/A
 • ICQ
  N/A
 • Yahoo
  N/A
 • Jabber
  N/A
 • Skype
  N/A

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Westermalm
 • Intressen
  Windows
  Office
 • IT-kunskaper
  Autodidakt
 1. Jag har 13 mailkonton, varav 3 GMail, som alla går till samma inkorg. Jag har Office 2016, men det var likadant i Office 2013. Det hela är enkellt, markera ett konto, klicka på Byt mapp knappen och välj den mapp du vill ha alla mail till inkorgen i. Funkar utan problem direkt.
 2. Jag loggade in för flera månader sedan och har inte varit aktiv via mobilen på över en månad, men jag är fortfarande inloggad då jag väljer forumet. Behöver inte logga in på nytt. Med det vill jag säga att det inte är något generellt i forumet. Annars borde jag drabbas av samma utloggning. Lutar att det är något i de specifika mobila enheterna. Jag har en Sony XZ Premium med Android Oreo 8.0 och default webbläsare.
 3. Anseende-nivåer och beteckningar

  Weyland inte att förglömma. Han är en av de "största" datorkunniga som figurerat här. Vet inte hur många poäng han hade skrapat ihop, men gissar på över 2000.
 4. LÖST Om Eforum

  Topplistan behöver också en justering. https://eforum.idg.se/topmembers/ Nils Värend och bertil.j är tillbaka. Nils Värend = Sicurezza bertil.j = Monshi
 5. Kan det skilja med olika Android-versioner? Jag har 8.0 (Oreo) på mina svensk-köpta Android-telefoner och jag blir aldrig utloggad. Testade med att logga ut, men något val att välja språk fanns inte då jag loggade in på nytt. Det är automatiskt svenska.
 6. Sökrutan intill adressfältet i IE

  Tyvärr inte. Den som skrev ihop det hade inte förstått att hans beskrivning får en följdverkan som är icke acceptabel. Sökrutan försvinner, men då visas flikar och adressfält på samma rad. Det blir oanvändbart med 20+ flikar. Det visas bara 11 då. Jag har 2 Internet sessioner sida vid sida igång, med upp till 20+ flikar på varje.
 7. Sökrutan intill adressfältet i IE

  Sorry, utgick från att det var underförstått då jag hänvisade till Windows Update. IE 11.0.46 så klart.
 8. Sökrutan intill adressfältet i IE

  Sökrutan fanns inte igår och aldrig tidigare, men iom senaste Windows Update så dök den upp idag. Ja, jag körde inte Windows Update förrän i morse. Någon som har ett tips på att inaktivera eller ta bort den? Jag har inte "Sök i adressfältet och sökrutan på den nya fliksidan" ibockad.
 9. Övervakningskamera

  Tack för det utförliga svaret! Jag bor i lägenhet, så det är för inomhusbruk. De kommer att sitta ganska lättåtkomliga. Magnetfästen följer med, men det går att köpa till väggfästen som man gängar fast kameran i. Batteritiden verkar lite si och så beroende på vilket test man läser. Just det test du länkar till skriver i början "Plus: Lång batteritid", men senare i texten 7-8 dagar. PC för Alla drog till med 4-6 månader. Går att köpa till laddningsbara batterier. Då centralenheten ansluts med kabel till routern så behöver jag inte tänka mer på routerns aktiva MAC filter. Paketet med centralenhet och 2 kameror går att köpa för 3990- just nu, men jag ska ta mig en funderare. Trådanslutna kameror känns säkrare. Precis som mitt hemmalarms IR detektorer är trådkopplade.
 10. Övervakningskamera

  Jag går i tankarna på att köpa en övervakningskamera, eller rättare sagt 2 st. Den jag kikar på är Netgear Arlo Pro - Smart Security System, som PC för Alla skrivit om. https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.631515/overvakning-kamera-test/sida/7/7-netgear-arlo-pro Det står att den (centralenheten) ansluts via WiFi, men också att den kräver en ledig port i routern. Antar att centralenheten kan anslutas på båda sätten? Tyvärr ser den ut att bara ha stöd för 2.4GHz bandet. Kan nog leva med det. Om jag ansluter den via WiFi, behöver jag ange centralenhetens MAC adress i routern, då jag har aktiverat routern för trådlöst MAC-filter. Någon med övervakningskamera som har tankar kring det? Och hur kommunicerar kamerorna med centralenheten?
 11. Backup Sony Xperia Z3 Compact

  Vet inte im det har någon betydelse, men har du aktiverat USB-felsökning? Finns via Inställningar och Utvecklaralternativ.
 12. LÖST Sony Xperia XA Ultra - synkronisering

  Jag använder MyPhoneExplorer för att synka kontakter med Outlook 2016. Har använt MPH så länge det funnits och aldrig något problem att synka kontakter med alla Outlook-versioner med alla de Sony Xperia jag haft och har. http://www.fjsoft.at/en/
 13. ... men betalar mer än dubbelt så mycket inklusive avgiften till Shopusa. PCförAlla tipsade om siten 7 januari år. http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.672893/shoppa-online-skatt?queryText=shopusa PCförAlla skriver att Shopusa hjälper dig - mot en rejäl avgift. Men mer än dubbelt så dyrt skrev de inte. Jag testade ett litet inköp på $72.05 från Amazon.com. Avgiften till Shopusa kostade mig $78.05 Jag brukar handla från Amazon.com ibland och avgifter inklusive skatt och tull hamnar på som högst upp till 40% av inköpspriset. (Det är inte alltid det blir skatt och tull och då är det mycket billigt jämfört med EU-priser) Den varan jag nu ville ha skickar Amazon inte utanför USA. Därför testade jag Shopusa, men aldrig mer. Ett varningens finger att handla via Shopusa.
 14. Snyggaste sedeln

  Visst är de stelare och har en tendens att "sitta ihop två och två", i alla fall då de är sprillans nya och ovikta. De har också en lukt med sig, men jag kan inte placera lukten. Men det är småsaker jämfört med känslan att ha ett antal buntar i handen med 100 i varje valör. Personligen är jag förtjust i dem. Gillar att alla valörerna har exakt samma bredd.
 15. Det tog sin tid, men nu är 100-buntarna kompletta med nya ovikta-aldrig ute i handeln-sedlar. Bortsett från valören är min favorit Greta Garbos 100:- sedel. Mest tilltalande färgkombinationen.
×