Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Avicii

Medlem
 • Antal inlägg

  16 668
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  12

Avicii vann dagen: 20 februari

Avicii hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om Avicii

 • Medlemstitel
  Mindre aktiv
 • Födelsedag 9 Maj

Kontaktinformation

 • Linkedin
  N/A

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Westermalm
 • Intressen
  Windows
  Office
 • IT-kunskaper
  Autodidakt

Senaste profilbesöken

133 847 profilvisningar
 1. Du hittar det i systeminformation som du hittar under Administrationsverktyg för Windows, eller bara sök på syste............
 2. Det är inget jag valt själv. Bostadsrättsförening har 1.0 Gbit/s till alla lägenheter och som dessutom ingår i hyran.
 3. Högerklicka i aktivitetsfältet, så får du en meny där du kan välja Dold, Visa sökikonen och Visa sökrutan.
 4. www.fast.com som nämns i artikeln vill jag betrakta som en glädjemätare. Visserligen har jag tjänsten 1000 Mbit/s eller 1,0 Gbit/s, men att i verkligheten få den hastigheten...
 5. Snabbare är precis vad WiFi 6 bl.a. innebär. Med en PCIe adapter (Asus PCE-AX58BT) i min nyuppdaterade Windows 10 dator fick jag följande hastighet med Bredbandskollen (nätverkskabeln urdragen): Med enbart nätverkskabeln visade Bredbandskollen följande: Och ja, jag har en ASUS RT-AX88U router.
 6. Det är 1909 som installeras. Har precis installerat på en ledig partition och kör dual-boot tills vidare.
 7. Det måste vara 1909. Storleken är 4.059 jämfört med 3.762 för 1903. Har iaf bränt en DVD med ISO-filen. Får väl se när jag installerar, men kommer inte att ske snart. Jag behöver förbereda och köpa Office 2019.
 8. Uppdaterade 2 datorer med exakt samma hårdvara till 1909 idag. Den första hade 1903 och det funkade direkt. Tog bara några minuter. I den hade jag dolt alla 7 mappar under den här datorn. De kom inte tillbaka med novemberuppdateringen. Tack för det! Den andra hade 1809, men det gick inte. Tog bra tid innan meddelande om att det var kompatibilitetsproblem med hårdvara. Uppdaterade då den till 1903 och efter det funkade 1909 att installera. Inga kompatibilitetsproblem längre. I och med 1903 blev alla 7 mapparna synliga igen. Jag behövde aldrig klicka på Sök efter uppdateringar, utan 1909 fanns synlig efter att jag klickat fram Windows Update. Nu väntar jag på .iso-filen för 1909 för att kunna byta ut Windows 8.1 på huvuddatorn. Har bytt ut hårdvaran, men behållit 8.1 och efter det fungerar inte Windows Update på datorn. https://support.microsoft.com/sv-se/help/4012982/the-processor-is-not-supported-together-with-the-windows-version-that
 9. Det fungerar. Valde dold då jag aldrig använder sökfunktionen.
 10. 1903 funkar utan problem efter att jag tagit bort alla 7 mappar under den här datorn och snabbåtkomst. Men det som tillkommit är riktigt störande: "Skriv här för att söka" Tips om hur helst ta bort/dölja eller återgå till hur det såg ut i 1809 emottages tacksamt.
 11. Troligen är det så. Loggade precis in, men då var det ingen reklam på låsskärmen. Alltså är det något intermittent. Har stängt av det som skulle stängas av. Återkommer om det inte funkar. Tack!
 12. Är det någon som vet hur jag inaktiverar "reklamen" på start- inloggningsskärmmen i Windows 10? Har nyligen fått det på mina 1809 versioner.
 13. Nu har jag hittat lösningen för att ta bort "Snabbåtkomst" från Explorer och kunna dra en fil från en mapp till en annan. Relativt nyligen har vi fått Windows 10 till jobbet och det fick mig att ta upp detta på nytt. Med lokal admin privs på min jobbdator så kan jag editera registret. Tog genast bort alla mappar inklusive 3D objekt under "Den här datorn" samt "Snabbåtkomst". Snyggt och rent i Utforskaren. Utifall att någon har behovet så är det följande nyckel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer Nytt 32-bitarsvärde (DWORD) som namnges till HubMode. Data sätts till 1 .
 14. Ser ut som att du har valt Läsfönster Höger, som är default. Blir det som du efterfrågar om du väljer Läsfönster Nederkant? För att få fram Läsfönster, välj Visa i översta menyraden.
×
×
 • Skapa nytt...