Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Avicii

Medlem
 • Antal inlägg

  16 660
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  11

Avicii vann dagen: 24 juli 2016

Avicii hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om Avicii

 • Medlemstitel
  Mindre aktiv
 • Födelsedag 9 Maj

Kontaktinformation

 • Linkedin
  N/A

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Westermalm
 • Intressen
  Windows
  Office
 • IT-kunskaper
  Autodidakt

Senaste profilbesöken

133 018 profilvisningar
 1. Det fungerar. Valde dold då jag aldrig använder sökfunktionen.
 2. 1903 funkar utan problem efter att jag tagit bort alla 7 mappar under den här datorn och snabbåtkomst. Men det som tillkommit är riktigt störande: "Skriv här för att söka" Tips om hur helst ta bort/dölja eller återgå till hur det såg ut i 1809 emottages tacksamt.
 3. Troligen är det så. Loggade precis in, men då var det ingen reklam på låsskärmen. Alltså är det något intermittent. Har stängt av det som skulle stängas av. Återkommer om det inte funkar. Tack!
 4. Är det någon som vet hur jag inaktiverar "reklamen" på start- inloggningsskärmmen i Windows 10? Har nyligen fått det på mina 1809 versioner.
 5. Nu har jag hittat lösningen för att ta bort "Snabbåtkomst" från Explorer och kunna dra en fil från en mapp till en annan. Relativt nyligen har vi fått Windows 10 till jobbet och det fick mig att ta upp detta på nytt. Med lokal admin privs på min jobbdator så kan jag editera registret. Tog genast bort alla mappar inklusive 3D objekt under "Den här datorn" samt "Snabbåtkomst". Snyggt och rent i Utforskaren. Utifall att någon har behovet så är det följande nyckel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer Nytt 32-bitarsvärde (DWORD) som namnges till HubMode. Data sätts till 1 .
 6. Ser ut som att du har valt Läsfönster Höger, som är default. Blir det som du efterfrågar om du väljer Läsfönster Nederkant? För att få fram Läsfönster, välj Visa i översta menyraden.
 7. XZ Premium kommer att få Android 9.0 Pie denna månad, om detta stämmer. https://blogs.sonymobile.com/2018/08/16/can-update-xperia-android-pie/
 8. Det tar en max en sekund att ladda om sidan "All aktivitet". Men annat är inte att vänta med Internet Explorer 11 i Windows 8.1
 9. I torsdags kl 15:00 gjorde jag ett onlineköp från en firma, som har sitt lager i Helsingborg. Det fanns 6 speditörer (bl.a. DHL och Schenker) att välja mellan och om jag ville ha hemkört eller hämta på ett utlämningsställe (fanns 6 att välja mellan). Självklart valde jag Postnord och hämta på mitt närmaste utlämningsställe på Kungsholmen. Har ingen möjlighet att sitta hemma och bevaka utkörning. Kl 11:10 dagen efter plingade min Postnord app i mobilen och visade att paketet fanns att hämta. Digital avi i telefonen. Bara att skanna för expediten. Kan väl inte gå snabbare än Postnords leverans.
 10. I mina Androider så är det i övre vänstra hörnet 3 liggande streck till vänster om Inkorgen. Klicka på strecken och i det fönster som öppnas då, klicka på nedåtpilen för att välja konto.
 11. Bara för att testa, så skriver jag detta från min XZ Premium (Oreo 8.0). Absolut inget problem. Det är 3-4 månader sedan jag senast var inne på Eforum i mobilen. Har nu varit inloggad sedan förra året och fortfarande. Har aldrig blivit utloggad.
 12. Det kan jag bekräfta. Jag hade ett Microsoft konto från början, men ändrade till lokalt konto med lösenord. Senare ändrade jag inloggning med lösenord till logga in med PIN-kod. Skickar detta från min Windows 8.1 dator.
 13. Lokala IPv6 adresser har mina datorer (Windows 8.1 + 10) också. I routern kan jag aktivera IPv6, men måste veta anslutningstyp och eventuella LAN-, WAN- och DNS-inställningar. Det finns flera anslutningstyper att välja på och det är ISPn som avgör. MIN ISP leverantör (Ownit) provkör för tillfället, men har inte lanserat det skarpt ännu. I dagsläget har de ingen info om när det ska driftsättas.
×
×
 • Skapa nytt...