Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Avicii

Medlem
 • Antal inlägg

  16 654
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  11

Avicii vann dagen: 24 juli 2016

Avicii hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om Avicii

 • Medlemstitel
  Mindre aktiv
 • Födelsedag 9 Maj

Kontaktinformation

 • Linkedin
  N/A
 • Hemsida
  http://xp.maratonmannen.se/

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Westermalm
 • Intressen
  Windows
  Office
 • IT-kunskaper
  Autodidakt

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Avicii

  Funderar på en Sony Xperia XZ Premium...

  Och det stämmer. Pie kom OTA i dag.
 2. Avicii

  Funderar på en Sony Xperia XZ Premium...

  XZ Premium kommer att få Android 9.0 Pie denna månad, om detta stämmer. https://blogs.sonymobile.com/2018/08/16/can-update-xperia-android-pie/
 3. Med Internet Explorer tar det 1-2 sekunder.
 4. Det tar en max en sekund att ladda om sidan "All aktivitet". Men annat är inte att vänta med Internet Explorer 11 i Windows 8.1
 5. Avicii

  Postnords avgift

  I torsdags kl 15:00 gjorde jag ett onlineköp från en firma, som har sitt lager i Helsingborg. Det fanns 6 speditörer (bl.a. DHL och Schenker) att välja mellan och om jag ville ha hemkört eller hämta på ett utlämningsställe (fanns 6 att välja mellan). Självklart valde jag Postnord och hämta på mitt närmaste utlämningsställe på Kungsholmen. Har ingen möjlighet att sitta hemma och bevaka utkörning. Kl 11:10 dagen efter plingade min Postnord app i mobilen och visade att paketet fanns att hämta. Digital avi i telefonen. Bara att skanna för expediten. Kan väl inte gå snabbare än Postnords leverans.
 6. I mina Androider så är det i övre vänstra hörnet 3 liggande streck till vänster om Inkorgen. Klicka på strecken och i det fönster som öppnas då, klicka på nedåtpilen för att välja konto.
 7. Bara för att testa, så skriver jag detta från min XZ Premium (Oreo 8.0). Absolut inget problem. Det är 3-4 månader sedan jag senast var inne på Eforum i mobilen. Har nu varit inloggad sedan förra året och fortfarande. Har aldrig blivit utloggad.
 8. Avicii

  Inloggningslösen

  Det kan jag bekräfta. Jag hade ett Microsoft konto från början, men ändrade till lokalt konto med lösenord. Senare ändrade jag inloggning med lösenord till logga in med PIN-kod. Skickar detta från min Windows 8.1 dator.
 9. Avicii

  IPv6 (på Eforum!)

  Lokala IPv6 adresser har mina datorer (Windows 8.1 + 10) också. I routern kan jag aktivera IPv6, men måste veta anslutningstyp och eventuella LAN-, WAN- och DNS-inställningar. Det finns flera anslutningstyper att välja på och det är ISPn som avgör. MIN ISP leverantör (Ownit) provkör för tillfället, men har inte lanserat det skarpt ännu. I dagsläget har de ingen info om när det ska driftsättas.
 10. Av nyfikenhet tittade jag på Office-konto, men jag har inte "Ljust grått" som på bilden i Microsoft artikeln du länkar till. Har du samma som mig?
 11. Avicii

  Snabbhet...

  Förstår inte klagandet på Postnord. De 2 senaste Japan paketen denna månad har jag fått levererade efter 5 respektive 6 dagar från att de skickades från Japan. På de 2 betalade jag tull och moms i vanlig ordning. Men jag behövde inte betala in momsen i förväg för att de skulle skickas till mig, utan det gjorde jag när jag hämtade ut paketen. Ytterligare ett Japan paket denna vecka slank igenom utan att det togs ut tull och moms. Exakt samma förpackningsstorlek som ett av de 2 tidigare. Postnord stod för leveransen av alla 3.
 12. Det finns 2 nya objekt.
 13. Det öppnas 3 nya objekt då jag klickar för att ladda dem. Det jag fortfarande reagerar på är att är står 2 gånger. Det måste gå att fixa.
 14. Och hur spelar man in en signal?
 15. Kanske en moderator kan flytta tråden till Buggrapporter...
×