Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Machete2600

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Du säger att det är en liten sajt du ska göra så jag skulle lugnt valt PHP/mySQL. Av några anledningar: 1)Gratis, 2)Inga extraavgifter hos webhotellen (SQL Server brukar vara tillval och kostar flera hundringar extra per månad) 3)Det är och kommer bli ett större behov av PHP programmerare så om du har bestämt dig för att lära dig ASP || PHP ska du lära dig PHP. 4)PHP är mer flexiblare (== mer möjligheter). 5)Det är mer mancho att hacka i unix än windows :-) C++ legenden talar!
 2. Tja..det finns många hotell med stöd för asp och access kopplingar, hyfsat billiga också. Däremot blir det _mycket_ dyrare med sql server koppling om det är det du letar efter. Själv ska jag skaffa på www.dknet.se tror jag. Rätt billigt och stöd för det mesta för 160:- /månad och 340 :- uppkopplingskostnad (sql server kostar 200 extra i månaden). Du kan nog inte räkna med att det finns gratishotell som inte uttytjar dig på något sätt. -- C++ legenden har talat!
 3. Leta på filservrar på irc-kanaler. Undernet servrarna har massor av bra warez kanaler. Där kan du hitta både det ena och det andra... C++ legenden talar!
 4. Jag har installerat divx men funkar ändå inte att spela vissa .avi filmer. Why?
 5. Är det bara jag som tycker att MFC's sätt att hantera recordsets är lite udda? Om jag har ett app som kan lägga till kunder och produkter, leverantörer och tillverkare samt lista dessa också, är det då en bra idé att skapa fyra instanser av min egna CRecordSet klass och använda addnew för att lägga till nya rader i db:n? Har nån nått tips?
 6. Hitills har jag plöjt igenom "professional sql server 7.0 programming" snart 2 ggr. Jag har bara hört talas om trascendertesten, var får jag tag på dom? Rykten säger ju att 70-029 är skitsvår så jag vill ju vara helt säker på att jag kan allt. -- C++ legenden talar!
 7. Machete2600

  70-029 certen

  Implementing SQL Server 7.0 alltså!. Nån som har några tips för att klara den? Tror ni att SQL Server2K certen kommer ta över inom en snar framtid? -- C++ legenden talar!
 8. Alla utvecklare har ju haft sitt första jobb nångång, men hur f*n ska man kunna få de 2 års erfarenhet som krävs utan att ens få in en fot i branchen?
×
×
 • Skapa nytt...