Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Isse

Medlem
 • Antal inlägg

  106
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag skall hjälpa en polare med att bygga en dator och valet står mellan att använda PC133 eller PC266 DDR SDRAM. Vilket kort är bäst för respektive minnestyp?
 2. Alltså inte orginal utan sådan som är "återvunnen"? Känns inte så fräscht att hosta upp 1300 för en orginaltoner för 6000 sidor... :=(
 3. En enkel fråga, CD-RW skivor med större kapacitet än 74 min? Och isf var?
 4. Vilket ljudkort och OS har du?
 5. Jag har funderingar på att skapa en användaridentitet åt min bror så att han kan logga in med eget namn och lösenord. Vad han skall kunna se/hitta på skall dock vara väldigt begränsat. Här är "specen": * Åtkomst och skrivrättigheter till en partition, x: * Han skall bara kunna använda netscape, brännarprog och napster Någon kan förklara hur jag löser detta?
 6. Blev lite fel där... Moderator kanske skulle kunna vara snäll och flytta mitt inlägg till "Konstigt ljud på mp3:or"
 7. Tack för svaren. Efter ytterligare testande utan att ljudet förbättrats har jag beställt ett SB Live.
 8. För ett par dagar sedan installerade jag Win2k med SP1 och har efter det haft en del problem med *plipp* och *plopp* ljud vid uppspelning av mp3:or. Till saken hör att jag inte hade några som helst problem med detta innan jag bytte OS (hade Win98) och de låtar jag testat är samma som jag hade innan jag installerade Win2k. Mao, det är inga nya nedladdade låtar. Efter mycket funderande så har jag börjat misstänka mitt Aurela Vortex 2 ljudkort. Enligt en polare så funkar det lite knackigt under Win2k och inga drivar finns heller att hämta då hemsidan upphört efter Creatives uppköp av företaget. Jag har testat två av mp3:orna på en annan dator och där är det inga problem. Sen har jag brännt dem på en skiva och testat i steron (samma stereo som är kopplad till datorn) och inga problem där heller. Nån som har några idéer om vad som kan vara fel?
 9. Jag har en Plextor-brännare på ingång och den klarar att bränna CD-RW i 10x. Klart nice om det nu vore så att man kunde hitta några skivor! Så finns det nån som vet vilka skivor som klarar högre hastigheter och var man kan beställa dem så skulle jag vara tacksam.
 10. Gorben är LITE svår att få dit om inte orginal-fläkt och kylfläns avlägnas först. Jag fick tag på en beskrivning igår och lyckades få isär prylarna. Skall sätta ihop det i eftermiddag. Spännande att se om den fungerar igen...
 11. Jag har en P3 450 som jag skall strippa för att kunna montera en Golden Orb. Så om nån har en länk dit jag kan hitta en beskrivning, gärna med bilder, så vore det kanon. Om inte, så tar jag gärna en beskrivning av hur det går till.
 12. Jag har en P3 450 som jag skall strippa för att kunna montera en Golden Orb. Så om nån har en länk dit jag kan hitta en beskrivning, gärna med bilder, så vore det kanon. Om inte, så tar jag gärna en beskrivning av hur det går till.
 13. Jag har ett minidisc-deck som jag vill koppla till mitt ljudkort (Aureal Vortex SQ2500). Minidiscen har en koaxial input och ljudkortet har en koaxial S/PDIF. Nån som vet hur man får dessa att passa mot varandra?
 14. Hej, som du säkert är medveten om finns det två vägar att gå, AMD eller Intel. Mitt förslag utgår från att du har en viss priskänslighet, dvs inte köper det värsta som finns. AMD Thunderbird 800 MHz ASUS A7V 256 MB PC133 Orginal Seagate Cheetah 18XL 18.4Gb Adaptec 19160 SCSI-kort Plextor Ultraplex 40x Sony CDP-G400 19" 3Com 3C905 Etherlink III 10/100Mbit TP Nu har jag valt SCSI då det ger högre prestanda, men samtidigt är det en klart fördyrande omständighet. Det hela hänger på HUR tung grafik och video du tänkt syssla med. IDE-diskarna är inte direkt slöa de heller. Vilken låda o dyl man väljer hänger mycket på personlig smak.
 15. Tjena, jag vet en modell som jag verkligen kan rekommendera. Den heter Sony DVP-S725D eller 735 beroende på hur "ny" den är. Dock är den inte regionsfri men det brukar ju firmorna kunna ordna i de flesta fallen. Själv har jag en Sony DVP-S525D som jag är väldigt nöjd med. Men hade inte priset styrt (jag gav 2700 för den) så hade det blivit en 725 eller 735 då de tillhör samma serie som resten av mina stereoprylar. Dessutom är de lite mer avancerade. Gå in på www.audioreview.com och läs vad folk skrivit om varenda DVD-spelare på marknaden.
×
×
 • Skapa nytt...