Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PCsnubben

Medlem
 • Antal inlägg

  2 015
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

PCsnubben vann dagen: 19 mars 2018

PCsnubben hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om PCsnubben

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

21 081 profilvisningar
 1. PCsnubben

  SPCS 500 - långsamma utskrifter

  Kan testa om det gör någon skillnad. Man om inte, kan det vara något med utskriftsmallen ? Om den är på något sätt så stor att det orsakar buffring ..
 2. Jag hjälpte en vän att flytta över hans SPCS 500 till en ny PC med Windows 10. Har gjort det hos andra tidigare och det har aldrig varit några större problem. Inte hos honom heller vad det gäller att programmet startar som vanligt och fungerar som det ska. Men det är ett problem med utskrifterna, de tar väldigt lång tid innan de kommer ut . Och det är bara i SPCS 500 det är så, i övrigt så går det snabbt. Själv upplever han det så att den skriver ut en "vit bakgrund" så att det kunde vara anledningen att utskriften blir stor och buffrar länge. Nån som har en ide ?
 3. PCsnubben

  LÖST LG LW75 Express - Inget ljud i Windows 7

  Japp, det funkade inte första gången, men nu fick jag igång både ljud och ATI grafiken med XP-drivers i kompabilitetsläge
 4. PCsnubben

  LÖST LG LW75 Express - Inget ljud i Windows 7

  Givetvis har jag testat den drivers som finns på den sidan. De fungerar INTE.
 5. Har installerat Windows 7 på en gammal LG LW75 Express. Har nåt enstaka problem i enhetshanteraren. Dels så verkar det inte finnas drivers till grafiken, ,men den funkar på Standard VGA, så det är ingen katastrof. Däremot funkar inte ljudet, och har inte hittat någon driver som passar... Grafikkortet: ATI MOBILITY RADEON X700 Ljudkortet: CMEDIA, vet inte mer https://www.lg.com/se/support/support-product/lg-LW75-S1ZV
 6. Verkar kört , jag får inte ut nån signal på videoutgångarna...
 7. Har hämtat filerna för ga-z97p-d3 Men det går ju inte att köra under Windows 10 Så hur ska jag använda dem ? Bootbat USB eller inifrån Bios, eller ? autoexec.bat Efiflash.exe Z97PD3.F8
 8. PCsnubben

  Outlook 2016 - visa namn på kolumner

  En annan sak när jag ändå är igång. Jag valde att stänga av förhandsgranskning, då fick jag frågan om det ska gälla alla mappar. Det svarade jag Ja på. Men i mappen Skickat är det ändå grupperat efter dag !?! Totalt ologiskt att det inte blir konsekvent...
 9. PCsnubben

  Outlook 2016 - visa namn på kolumner

  Ja, det blir det. Men jag vill inte ha läsfönster i nederkant...
 10. Gått över till nyare version av Office. Saknar rubrikerna på fälten i inkorgen, samt att alla inte ens visas, se bild. Hur ändrar jag detta ?
 11. PCsnubben

  Kör program i Terminalen (Linux Mint)

  Ja, så gör jag, men inget mer händer än detta.
 12. Har installerat Linux Mint på en gammal slö IBM PC. Det snurrar. Men nu så installerade jag Teamviewer 9 (har licens) på den. Ser ut att gå bra, men när jag klickar på ikonen händer absolut ingenting. Tänkte se om det är någon skillnad att starta Teamviever i Terminalen. Man hur skriver jag ?
 13. Jag har Outlook 2013 som default e-postprogram. Mitt problem uppstår när jag ska vidarebefordra en skannad bild via e-post från "Windows Faxa och Skanna > Vidarebefordra med Epost" Givetvis ska Faxa och skanna automatiskt stängas, eller hamna i bakgrunden när mailet är skapat. Men istället hänger det sig så jag måste tvångsavsluta det i Aktivitetshanteraren. Tvångsstänger jag Faxa och Skanna, så ligger ett färdigt mail bakom med den skannade filen bakom, redo att skickas. Jag vill naturligtvis inte behöva tvångsstänga programmet varje gång. Hur kan detta lösas ?
 14. Jag har testat de lösningar som presenterats på länkar ovan och även googlat själv. Dock har inget fungerat av dessa. Kanske kommer detta att lösa sig efter nästa stora uppdatering, vi får väl se.
×