Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PCsnubben

Medlem
 • Antal inlägg

  1 980
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

PCsnubben vann dagen: 19 mars

PCsnubben hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om PCsnubben

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

19 105 profilvisningar
 1. PCsnubben

  Office - stycke, radbrytning och annat

  Tack för förslagen, ska prova
 2. PCsnubben

  Office - stycke, radbrytning och annat

  Testade med två tabeller. Ser bra ut till att börja med, men efter några rader så stämmer plötsligt inte radavståndet mellan höger och vänster tabell. Raderna kommer inte mitt för varandra 😕
 3. PCsnubben

  Office - stycke, radbrytning och annat

  Man kan ju göra "Spalter", och det kanske kan fungera för mitt ändamål. Men "Två" spalter funkar dåligt, fattar inte hur jag hoppar till den högra. Däremot "Vänster" verkar fungera bättre.
 4. PCsnubben

  Office - stycke, radbrytning och annat

  Testade även en mall som heter just "Mötesanteckningar". Den har ju exempelvis numrerade överskrifter till stycken. Men gör jag ett radbryt efter ett stycke, så fortsätter den bara på samma stycke, jag får ingen ny rubrikrad med fet text och numrering... Förstår inte hur det skulle gå till.
 5. PCsnubben

  Office - stycke, radbrytning och annat

  Tabell tänkte jag på, visste inte att det gick att göra i Word. Hur ?
 6. PCsnubben

  Office - stycke, radbrytning och annat

  Är inte en sådan punktlista jag menar, lite svårt att förklara. Mer så här 17 Gräva en grop Den 27/6 grävde vi en grop. Gropen blev 2 meter djup Gropen fyllde vi med vatten 18 Kratta gården Den 26/6 krattade vi gården Såg bra ut, men löven måste fraktas bort 19 Göda gräsmattan Den 29/6 gödde vi gräsmattan. Den kommer att växa så det knakar nu.
 7. Frågan gäller Office 2016, men det är väl Office i allmänhet egentligen, mycket är ju likt från tidigare versioner. Skulle hjälpa till med ett mötesprotokoll. Det har påbörjats redan, med numrerade punkter i vänsterkanten som och sedan själva innehållet till höger. Problemet är att (1) få både rätt avstånd mellan punkterna till vänster och själva textinnehållet, vet inte om det kallas styckebrytning... och (2) att få samma radavstånd hela tiden, det verkar bli bli två olika radavstånd. Väljer man "Visa linjal" så ser man ju sidomarginalerna. Sedan kan man sätta dit extra "pekare" som ser ut som L Vet inte vad de kallas för. Och de försvann efter en stund dessutom...?! Sedan finns ju nåt som heter "indrag", är det detta som ska användas ? Kanske finns det andra sätt ? Nu när jag tex står och skriver i ett stycke till höger, så vill jag ju att det ska hoppa ner och radbryta under samma stycke, inte hoppa ända bort till vänsterkanten. Det fungerar inte i nuläget. I Word 2016 finns ju "Layout" och "Design", men det är ju massor av inställningar... Kanske finns det en färdig mall att använda för detta istället? Dessutom... När dokumentet sparas och öppnas i en tidigare version av Word, så ser det inte exakt likadant ut .
 8. PCsnubben

  LÖST winmail.dat bifogat i tomma mail

  Min fråga gällde om JAG kunde göra något för att läsa mailet rätt utan att be avsändaren att göra åtgärder.
 9. PCsnubben

  LÖST winmail.dat bifogat i tomma mail

  Ja, precis, det har jag förstått, att avsändaren måste skicka oformaterat eller formaterat som HTML Ni rörde till det för mig
 10. PCsnubben

  LÖST winmail.dat bifogat i tomma mail

  Nej, jag fattar inte. Det är ju AVSÄNDAREN som måste göra detta. Jag läser mailet i webmail, har ingen Outlook
 11. PCsnubben

  LÖST winmail.dat bifogat i tomma mail

  Ja, men jag vill ju INTE motta någon winmail.dat utan kunna läsa mailet som vanligt.
 12. PCsnubben

  LÖST winmail.dat bifogat i tomma mail

  Hur vet du att det är få som använder Office Outlook ? Båda delarna krävs för vad? Jag förstår inte ditt svar.
 13. PCsnubben

  LÖST winmail.dat bifogat i tomma mail

  Hittade detta... Så problemet ligger hos avsändaren ? Men varför kan jag isåfall läsa andra html-mail från andra personer ? https://support.microsoft.com/sv-se/help/278061/email-received-from-a-sender-using-outlook-includes-a-winmail-dat-atta
 14. Var ligger felet om man får mail som inte innehåller något meddelande, däremot en bifogad fil med namnet winmail.dat som verkar innehålla texten plus en massa annat. Det ser likadant ut i Webmailen som på Mailklienten.
 15. PCsnubben

  Lenovo G50 - Svart skärm - ingen POST

  Ser mer ut som att det under denna "loop" tänder hela skärmen, alltså gör den helt mjölkvit (som det ser ut när man lyser med en lampa på den), sedan släcks den och blir helt svart igen. Detta upprepas som en loop. Ingen text eller fladder eller nånting annat syns. Under denna "loop" så startas hårddisk och fläkten snurrar, för att stängas av innan nästa loop startar igen. Och som sagt, ingen bild på extern skärm heller.
×