Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PCsnubben

Medlem
 • Antal inlägg

  2 041
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  6

PCsnubben vann dagen: 19 mars 2018

PCsnubben hade det mest gillade innehållet!

2 följare

Om PCsnubben

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

24 696 profilvisningar
 1. I min ena dator hittas min externa hårddisk som... hårddisk. Men i min andra hittas den som Mediaspelare ??? Vad är det fråga om ?
 2. Jadå, och gör jag på det sättet, får jag meddelande att den redan finns.
 3. Ja, och det underliga är att just denna Font finns i Bold och Regular. Byter jag till Bold, så finns den och fungerar. Men försöker jag att ändra till Regular, (som jag använde när jag skapade dokumentet), så får jag ett felmeddelande att den saknas. Men det gör den inte, jag har även laddat ner den och installerat den manuellt. Men det blir ingen skillnad. Måste jag även installerar den i Adobe Acrobat ? Det vet jag inte hur man gör.
 4. Har redigerat en meny, sparat ner det. Nästa gång jag ska redigera, så går det inte, den säger att fonten inte finns ? Har tom laddat ner den font som saknas och lagt in i Windows, men det hjälpte inte.
 5. Gsuite var ett demokonto, det är stängt. Så det ska tas bort. Vad menar du men enskilt konto ? Det går inte att logga in till Gmail, får då kommer bilden med Prenumerera upp. Det går inte att ta bort Gsuite, för då meddelas det att det finns prenumerationer. Dessa finns ett Avsluta på, men de reagerar inte när man klickar. Se bild Det är moment 22, kommer ingenstans.
 6. Kommer hit... Ska jag då klicka avbryt ? Exakt vad händer då ? Fortfarande undrar jag om mailen påverkas, inget får försvinna ! Även kalenderposter är viktiga att behålla.
 7. Under e-postkonton ligger dessa. Rörigt värre... Kan man ta bort de två nedersta, och ifall man gör det, vad får det för konsekvenser ? Kan mail försvinna ? Kan kalenderposter försvinna ?
 8. Vill inte prenumerera ! Vill avsluta Gsuite och logga in med vanlig Gmail Men det går inte ! Testat flera webbläsare
 9. Hjälper en vän som lyckats skapa sig ett sk konfliktkonto. När hon går till Gmail, så visas två alternativ. Det nedre alternativet fungerar inte att använda. Hur tar man bort ett konfliktkonto utan att förlora information ? Hur kan jag hjälpa henne ?
 10. Jag ska klona en SSD till en annan. Själva backupen går bra. Men verifierar jag den, så säger Acronis att den är korrupt "men kan gå att använda ändå" När jag försöker använda den får jag dock ett felmeddelande... Vad göra ?
 11. Så man behöver en VPN Server dit man ska ansluta sig, ok Jag har DOVADO PRO-AC hemma och en äldre Dovado Pro "borta" Går jag in på inställningar i DOVADO PRO-AC ser jag VPN Client settings, inte Server. Jag har där ett val att konfigurera PPTP eller OpenVPN Men Server ? Det måste väl finnas någon VPN serverprogramvara för Windows ? --- I Windows 10 kan man ju lägga till en VPN anslutning, Det är väl också en Klient man lägger till då, finns ju tex "Windows Inbyggda", men går också att välja nåt annat ?? Jag tycker detta är helsnurrigt ...
 12. Fortfarande ingen Guide hur jag kan göra rent praktiskt hur jag kan sätta upp en VPN mellan hemmet och kontoret (eller mellan hemmet <-> sommarstugan, hemmet <-> hotellrummet på resan, kontoret <-> hotellrummet på resan) med min laptop. Teamviever kanske jag kan använda i undantagsfall, men det var inte det frågan gällde.
×
×
 • Skapa nytt...