Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Monshi

Moderator
 • Antal inlägg

  26 785
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  166

Monshi vann dagen: 13 juli

Monshi hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om Monshi

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • IT-kunskaper
  Excel, java, html, css... med mera

Senaste profilbesöken

80 522 profilvisningar
 1. Monshi

  filhistorik

  jag skulle starta om filhistorik totalt, peka ut ny plats och sätta upp den att enbart kopiera det under "mina dokument". Övriga delar är inte sådant som filhistorik är gjort för att skapa kopia av. Det är dina filer, de du skapar, inte systemfiler som filhistorik kan skapa kopior av. samla alla dina filer under windows önskade filstruktur och låt filhistorik hantera dessa. För att testa filhistorik sätt upp ett litet jobb för den bara först, låt den bara ta en liten mapp, ändra fil i denna mapp, radera, testa återställ. Kontrollera att grundfunktionen fungerar. Det vill säga backa ett steg eller två.
 2. Ändra formel i A-kolumnen (A2) till =PASSA("*" & $I$2 &"*";FÖRSKJUTNING(Hus!$E$1;A1;0;30;1);0)+A1 Och skriv i din tabell, i kolumnen för vad delarena tillhör alla delar de tillhör:
 3. Du vill ha ett par likt apples air pod med andra ord. Ok. Ingen erfarenhet av dem.
 4. vad är dina krav? Det finns en del att välja på: https://www.prisjakt.nu/kategori.php?&m=s367932849
 5. jadu, omöjligt att säga hur du ska göra. detta får du nog komma på själv.
 6. Å andra sidan, då kostar det nästan inget att försöka fixa den. Går den då än mer sönder är man kanske en erfarenhet rikare. Om man däremot lyckas har man sparat en liten kostnad och vår planet lite resurser. Även om billigt att ersätta bör man se om det inte går att reparera snarare än köpa nytt.
 7. Du kan alltid testa, enda risken du tar är ju att den går sönder. Är ganska enkel mekanik i den... fast om man verkligen kan göra något? Man kan gissa att den vara så enkelt att det rent mekaniskt är att släden inte åker hela vägen in, att skivan inte ligger helt centrerat och att när spindeln i mitten lyfter skivan en aning går kanten på skivan mot släden. Detta borde du kunna verifiera genom att trycka in släden en liten aning. Ett stadig tryck. Fast jag kan vara helt fel ute!
 8. Monshi

  Pågående - Migrerar till Outlook

  Ett annat alternativ hade varit att ändra TB till att använda IMAP och kopiera in alla lokalt sparade mail i mapp som då laddas upp till servern via IMAP. Sedan bara att starta upp Outlook och båda programmen har samma epost i sina foldrar. tar givetvis en stund ska medges och många mail kanske kan få det hela att brinna och krascha... Och klart detta enklast applicerbart om bara en dator och inte hel organisation. Bästa vore iofs om de stackars användaren lärde sig radera epost så att mängderna du måste hantera minskar.
 9. Då låter det som det är du som är den gemensamma faktorn och inte programmen. Testa starta upp notepad/anteckningar och se om du får samma beteende.
 10. Monshi

  LÖST NVIDIA nåt gick fel..

  Starta datorn i felsäkert läge (om du måste), avinstallera ditt grafikkort, alla drivrutiner för det. Allt, rubbet. Starta om, installera (om) senaste drivrutinen.
 11. Nej, google translate är INTE ett facit! Vilket ibland en del tidningar verkar tro.
 12. Se bifogad bok. använder denna lilla formel: =PASSA($I$2;FÖRSKJUTNING(Hus!$E$1;A1;0;30;1);0)+A1 som bygger upp en ny referens som exkluderar föregående träff så att man på nästa rad kan söka igen. Kopia av Exempel_samla data från tabell.xlsx
 13. Monshi

  filhistorik

  Hur ser det ut på enheten som det ska kopieras till? Finns den, vad finns på den? Ser historiken på denna korrekt ut, går det att återställa från den? Finns den på rätt sökväg? Kanske enklaste är att börja om från början, initiera om filhistoriken? vad för enhet är det du skriver till? intern disk? USB-minne/disk? Nätverksenhet? Men en snabb googling: https://support.microsoft.com/sv-se/help/982736/0x80070057-error-message-when-you-back-up-files-in-windows-7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/windows-10-backup-error-0x80070057/da107177-d803-4d4c-a81f-c76a6d581613 https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/64f2b570-3b92-409c-a2d5-134dd2dd6287/internal-error-0x80070057-backup-windows-7?forum=w7itprogeneral Enligt svaren ovan kan felet kanske bero på: Språk-inställningar (låter konstigt) Skadad disk
 14. En formel som var fel i A-kolumnen. Kopia av Kopia av Tidrapportering OB_r5b (1).xlsx
 15. Manuellt nej... vill du ha det skulle du sagt det. Nu utgår beräkningarna från att.. typfall Du jobbar åtta timmar. Två timmar OB En timma bort för lunch. Detta dras från dina åtta timmar men ej OB. Du jobbar åtta timmar, fem timmar OB1, tre timmar Ob2 En timma lunch dras bort Detta ger en timma mindre på totaltid och OB1 Du jobbar åtta timmar, åtta timmar Ob2 Den timma lunch dras bort från Ob2 och totala antalet timmar. om du har flera OB på ett pass och en lunchtimma måste dras bort dras denna bort från OB i ordning, om OB1 inte räcker, dras det från OB2, om inte den räcker OB3 osv.
×