Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Monshi

Moderator
 • Antal inlägg

  26 875
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  167

Monshi vann dagen: 24 juli

Monshi hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om Monshi

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • IT-kunskaper
  Excel, java, html, css... med mera

Senaste profilbesöken

81 986 profilvisningar
 1. Monshi

  Säkerhetsvarningar från Google

  Så länge du kan se att det är du som varit inne klicka bara ja. Google lär sig nog. men har du aktiverat två-faktors login på google? Om inte gör det! Visserligen skrivs det i dagarna om ett sätt ta sig runt det men det är än bättre än bara lösenord.
 2. Vad menar du MH? Detta ser riktigt bra fast vi får ju inte visa upp oss lika starkt med dem förstås.
 3. Okej, inte helt nytt i kalkylvärden men ändå, en helt ny formeltyp i Excel.
 4. Men lite konstigt om jag kan gå in och få upp hans (eller min egna) vy på 2-3 sekunder och han på 10-14
 5. Det finns en del lite billigare men man får lite vad man betalar i detta fall. Den jag länkat till finns inom den serie av USB-dockor som använder Display link via USB3. Se här för de alternativ som finns. Eller många av de alternativ som finns: https://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=1789
 6. Det finns bara en bildutgång på datorn. det som kan gå är att köpa USB-docka, som denna: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4144413 till din dator via USB och med denna serva flera skärmar. (bara ett exempel) Dock tror jag inte om de klarar av att driva snabba spel som din dator verkar skapt för, tror de mer lämpar sig för arbetsplatser och video.
 7. Monshi

  Funderar på en Sony Xperia XZ Premium...

  Det finns så många bra telefoner idag att det är svårt att välja. Märkena försöker sälja in sig med än det ena eller det andra. Gillar du Samsung och deras ingrepp i Android inget fel att satsa på S8 (men den där rundade skärmen, snygg men ingen jag pratat med tycker den är bra/praktisk) Ska du köpa en ny telefon eller är du ute på andrahandsmarknaden? Andra telefoner finns, exempelvis Huawei p10 kan vara värd att titta på.
 8. Monshi

  Söker app för påminnelser

  Finns flera olika sätt Som sagts, kalender. Finns oftast med i telefonen en från tillverkaren. Google har en som kopplas till ditt gmail-konto, outlook har en. Google Keep är en annan typ av app där du kan bli påmind en viss dag eller en viss plats om något. men det du kan behöva göra med din kalender är att se över 1: Får den ge aviseringar och då vilka. 2: Dina kalenderhändelser, är det inställt i dessa att de ska avisera x antal timmar, dagar framför?
 9. ja du, då måste det nog vara något som är trasigt i din profil. Om jag hade tillgång till serverloggen skulle jag kika där för att se vad som sker. Den sidan du länkar till laddar för mig under två sekunder.
 10. en CTRL+F5 omladdning av denna tråd. 6,4 sekunder innan allt är klart. Liknande laddtid om jag har diverse tillägg aktiva, som påverkar sidan, eller ej. Helt Ok tycker jag. Om du spelar in något liknande med Chrome eller Firefox hur se det ut? Vad är det som tar tid för dig att ladda?
 11. Monshi

  Outlook.com med office 365

  Generellt rekommenderar jag inte att man har sin primära adress hos sin operatör, comhem, telia eller liknande. Detta eftersom marknaden ändras, nya avtal, man byter operatör osv och en e-postadress är mycket värdefull i kontakter med vänner, bekanta och även tjänster som spotify, netflix osv. Om man är riktigt seriös skapar man egen domän som tar hand om alla mail. Är inte så dyrt men kräver viss kunskap. För de allra flesta fungerar Googles gmail, MS Live/hotmal/outlook eller yahoo mail.
 12. Inte helt lätt att säga men spontant vad gör type jar där? men felet ligger nog inte där. Saknas kanske definitionen av ett byggsteg? Fast jag skulle iofs säga att roligast idag är att bygga även små saker via spring-boot
 13. USB-armband? Vad menar du för något?
 14. Monshi

  LÖST Lampa, dimmer?

  Sätta in en dimmer i väggen, som en vanlig brytare, är nog bättre om det finns möjlighet till det.
 15. Höll på att läsa fel där, att datorn fungerade... Men minsta du ska göra är att sätta in disken i ett chassi för USB (eller eSATA) kontakt och ansluta till en annan dator för att se om denna kan läsa av disken och rädda filer. Kloningen är för att "låsa" dina data i en klon att jobba på. Dock inte helt elementärt att klona en trasig disk. ta kontakt med en vän som kan detta, det är nog det enklaste. Och minns framöver att frågan är inte om en hårddisk kraschar utan när. Backupper är A och O.
×