Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jan Videren

Medlem
 • Antal inlägg

  383
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Jan Videren

 1. Japp, såg det, Macoteket listade den som att de skulle få hem den igår, men de trodde själva inte att de skulle komma in förrän i slutet på månaden. Men kanske något annat ställe har dem?
 2. Någon som känner till någon butik som har detta tillbehör på lager? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=MA070G/A
 3. Jovisst var det så enkelt Trodde inte hela scrollbaren kunde försvinna om temat inte var kompatibelt med FF-versionen. Det gällde Noia-temat som hade kommit i en ny version.
 4. Min scrollbar i högerkanten har försvunnit, gäller Firefox version 1.5. Nån som råkat ut för detta?
 5. Precis som Mr Andersson skriver så brukar man få ändra det på ett par ställen. Sen underlättar det om den som administrerar skrivarna ställer in det rätt på servern också.
 6. Som sagt vilken modell är det. Och är den lokalt ansluten till din pc eller är den en nätverksskrivare?
 7. Det visade sig att Messenger hade tillgång till två enheter för videoinput, dels webbkameran men även mitt tv-in-kort. Så när jag gick in under Tools - Audio and video setup så kunde jag välja mellan de två. Så enkelt!
 8. Jag har haft problem med att få bilden från webbkameran att fungera i MSN Messenger på sistone. Det blir bara en blå bild. Men när jag startar applikationen som medföljde Logitechkameran så visar den bilden från kameran korrekt. Nån som har nån idé? Korrigering. Det löste sig snabbt detta. Glöm frågan... [inlägget ändrat 2005-09-13 21:01:18 av Jan Videren]
 9. Sen jag uppgraderade till MSN Messenger 7.5 fungerar inte längre kopplingen mellan WinAmp och Messenger när det gäller att visa vilken låt jag spelar i WinAmp. Nån som råkat ut för samma grej? Använder jag Media Player så funkar det.
 10. Jo nog har jag varit där, men jag får bara en ca 500 kb stor fil när jag laddar ner där, sen verkar resten hämtas från internet när man startat den installationsfilen.
 11. Kan man inte ladda ner hela installationsfilen för Adobe Reader längre? Den ska vara typ 22-23 Mb. Nu får man bara ner en 500 kb stor fil som sen hämtar resten när man startar den. Förr vet jag att det funnits en länk till hela installationsfilen för distribution på ett nätverk....?
 12. Jag har valt "a new window" där, men det funkar inte som jag vill. Om jag klicka på en länk i ett mail t ex, då hamnar först ett annat Firefoxfönster som jag har öppet överst innan Firefox slänger upp ett nytt fönster med länkens innehåll. Detta innebär att när jag stänger sidan jag nyss klickat upp kommer jag inte tillbaka till Outlook automatiskt.
 13. I ett AD-nätverk skulle jag vilja avaktivera meddelandet "Upptäck Windows XP" som kommer upp varje gång någon loggar på en dator de inte suttit vid tidigare. Var hittar jag inställningen i en Group Policy för detta, jag vet att jag sett det nån gång, men jag hittar inte tillbaka dit
 14. Jan Videren

  Eject av CD

  Jag har lite strul när jag trycker ut en CD/DVD från läsaren. Om jag inte har krympt ihop mappträdet för CD-innehållet innan jag trycker ut CDn så låser sig Explorer och enda sättet att bli av med låsningen är att starta om datorn. Ska man behöva göra det?
 15. Japp, har upptäckt det sen jag ställde frågan Enda nackdelen är att ett inkommande samtal visas som missat på den ena datorn om man besvarat det på en annan dator, men det kan man ju stå ut med
 16. Kan man vara inloggad med samma konto på flera datorer samtidigt?
 17. Jo URLen blir markerad, men när jag trycker CTRL+C eller högerklickar och väljer Copy händer ingenting verkar det som. Det finns i alla fall inget att klistra in. Det är alltså i Firefox adressfält jag oftast försöker kopiera ifrån. Jag vet att jag har alternativet File - Send link, men det är inte det jag vill åstadkomma. Läste i de där trådarna du länkade till att det är visst inte bara jag som är väldigt irriterad över detta Någon skrev att det kan uppstå om man kör Firefox i Remote Desktop. Janne
 18. Problemet är bara i Firefox och bara ibland. Jag skulle säga att det är 50/50, funkar ca hälften av gångerna. De enda extensions jag har igång är Adblock, Google Toolbar och All-in-One Gestures. Det har varit likadant i både 1.04 och 1.05 också.
 19. Jag har väldiga problem med Copy/Paste i Firefox. Ofta vill jag kopiera URLen jag är inne på till något annat program, men det strular oftare än det fungerar. Ibland lyckas jag, men ibland är det som att det aldrig hamnar i Urklippshanteraren. Jag använder version 1.0.6 engelsk på engelskt Windows XP.
 20. Jo jag har laddat hem filen från en av de där siterna, men jag vill inte installera den och sen visar det sig att det inte går logga in ändå. Jaja, man kanske kan klara sig utan de där finesserna tills den skarpa versionen kommer
 21. Eftersom jag inte ingår i betagruppen själv har jag ingen länk till nån MS-sida.
 22. http://www.mess.be http://msnmessenger7.net/
 23. Version 7.5 finns tydligen ute för en begränsad betagrupp. Men versionen finns ju att ladda hem lite varstans på nätet, nån som vet om det funkar att logga in med den versionen även om man inte tillhör den utsedda betagruppen? Görs det nån kontroll om e-postadressen man ansluter med är med i betagruppen?
 24. Då får vi hoppas att möjligheten kommer i en senare version
×
×
 • Skapa nytt...