Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

IDGer

Medlem
 • Antal inlägg

  389
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag har några RAMBUS / RDRAM av slag PC711 (PC700?) som jag känner mig lite osäker på. Kan jag sätta dessa på ett moderkort som kör PC600 eller ett som kör PC800, eller går det inte? Undrar också hur vanligt det är att RDRAM-moderkort som kör PC600, PC711 resp. PC800 accepterar enstaka minnen tillsammans med dummy? Egentligen ska de ju sitta parvis men jag har hört att det ska gå med enstaka minnen ibland. Fråga 3: om jag har ett Samsung PC600-53 och ett NEC PC600-53, kan jag då montera dem parvis och förvänta mig att det fungerar eller måste det vara exakt identiska kort? Har några rambus-minnen av olika slag över om någon är intresserad av att handla. Tack för hjälpen!
 2. När jag startar min dator med Windows XP på kommer det upp ett "välj operativsystem" i DOS-miljö. Det finns två alternativ, båda står det "Windows XP" på och de ser därför identiska ut. Det första fungerar inte, datorn startar inte upp om det väljs. Det andra är normalt (dvs startar Windows). Hur gör jag för att få bort denna irriterande valmöjlighet? Man har 30 sek på sig att välja, vilket innebär att jag vid varje uppstart måste trycka pil-ned och enter. Datorn har två partitioner på en och samma hårddisk. Problemet har inte funnits tidigare utan har uppstått i samband med ompartitioneringar och Windows-installation. Tack för hjälpen!
 3. Examineras ut till sommaren och har fått jobb med start i augusti, tänkte därför att det kunde vara på sin plats att investera i en lägenhet. Har 0 erfarenhet av bostadslån, tänkte att man måste ju börja någonstans och vart är bättre än eForum.. Allmäna tips? Var finns bäst ränta? Är det möjligt att låna 100% (dvs ingen kontantinsats) om mina föräldrar går i borgen med sin bostad (och lön)? Förändrar detta i så fall räntan nämnvärt? Kan man ta 100 000kr extra till inredning? Tack för hjälpen!
 4. Finns det någon mjukvara för att konvertera ett pdf-dokument till Word? Med andra ord "låsa upp" pdf-filen för editering. Har fått lite problem efter att förvandlat ett Word-dokument jag skrivit till pdf, och därefter tagit bort Word-filen. Nu har jag kommit på att jag behöver ändra texten. Tack!
 5. Jag använder Windows brandvägg och AVG. Verkar som att det inte räcker? Funderar på att ladda ner lite..
 6. IDGer

  Bra blog?

  Söker en blog-site som har bra funktioner och kanske också möjlighet för läsare att kommentera det man skrivit, några tips? Vet inte var jag ska börja leta..
 7. IDGer

  Bankkonto & skatt

  Förmodligen! Fast i de flesta fall lär det nog inte röra sig om allvarligare brott. Helt klart ett informationsproblem för Skatteverket, som jag ser det.
 8. IDGer

  Bankkonto & skatt

  Vad jag syftade på var mest om de på något sätt kan få reda på transaktionerna på mitt bankkonto. Tacksam för hjälp.
 9. Hej, Jag är i behov av att transportera alla mina telefonnummer som ligger lagrade i min RAZR V3 (dvs ej på sim-kortet) till en annan telefon. Kan jag på något sätt kopiera numren till min dator? Jag har försökt i mjukvaran som medföljer men då jag öppnar den och går in under "phone book" så är den TOM, det verkar som det enbart går att lägga till nummer via datorn men ej tanka från mobilen in i datorn. Tack!
 10. Hej, Jag är delägare i ett mindre handelsbol och vi har lite problem att samordna våra kalkyler, då vi inte bor på samma ort. Min fråga är om det finns någon mjukvara som kan hämta information ur ett angivet Excel-ark, och "låsa den datan" (med andra ord inte vara beroende av Excel-arket längre) i ett visst annat dokument. Den ska kunna göra detta antingen på order eller automatiskt med viss tidsintervall. Stort plus om detta andra dokument även kan skickas med automatik till en viss e-mail eller till en FTP-server. Exempel för att klargöra det hela lite tydligare: Person A:s prislista ligger i ett Excel-dokument som fortlöpande ändras. Person B har ett intresse av att vara uppdaterad i hur person A:s prislista ser ut. Mjukvaran jag söker går in och hämtar siffrorna i Excel-arket en gång om dagen, alternativt när person A vill att det ska ske, och skapar ett nytt dokument i vilket dessa siffror finns. Det nya dokumentet kan skickas antingen manuellt eller automatiskt via tex e-mail. MÅSTE VÄL GÅ ATT ORDNA?! Stort tack för hjälpen..
 11. Vilket är det billigaste eller bästa abbonemanget om man redan har mobil (som inte är 3) och vill signa abbonemang utan bindningstid? Tack för hjälpen!
 12. Jag vill skapa "topp-ram" (för att använda HTML-termer) i ett Excel-ark, som hela tiden stannar kvar längst upp i arket medan jag scrollar ner i den andra ramen. Hur gör jag en sådan? Tack!
 13. Hej, Kan någon ge mig en invitation till Gmail? Stort tack! quidvis@postinbox.com MVH Ola
 14. IDGer

  gmail-inbjudan?

  Kan någon hjälpa mig med en gmail-inbjudan? cstopher@mailmight.com Stort tack.
 15. En dator som är en server, och en vanlig PC - vad är egentligen skillnaden? Vet att servern förmodligen kör ECC-minne, men vad mer skiljer sig? Tackar.
×
×
 • Skapa nytt...