Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tobbe14

Medlem
 • Antal inlägg

  491
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Tobbe14

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Göteborg
 1. Testat att ansluta både med VGA och DVI?
 2. Det är HTML-kod ja, och jag gissar på att den inställningen i Frontpage genererar motsvarande HTML-kod så du kan göra som du vill. Det är en smaksak hur man väljer att göra. Personligen gillar jag bäst att ha hela layouten i tabeller så att det blir en enda sammanhängande sida (som den här t ex). Och ja, du kan ha tabeller i tabell-celler eller ramar.
 3. Varför använder du Excel till att editera txt-filer?
 4. Skaffa dig en bättre kabel, som är avskärmad mot störningar.
 5. Jag tycker du ska köpa en extern, blir enklast så. Den här t ex är helt ok: http://www.inet.se/artikel/4302868 .
 6. Om du har XP; använd guiden Konfigurera ett hemnätverk eller ett litet kontorsnätverk. [inlägget ändrat 2006-04-06 19:42:25 av Tobbe14]
 7. Vad har du gjort för inställningar?
 8. Tabellens totala bredd låser du med <table width="200"> exempelvis. Enskilda kolumners bredd med <td width="100">. Resten har jag ärligt talat lite svårt att förstå vad du menar.
 9. Då får du ge mer information. Vad är det som säger at tdu är ansluten, och hur säger denna detta? Vad är det för inställningar du har fixat?
 10. Du vill göra layouten till din sida med antingen ramar eller tabeller? Rätt uppfattat?
 11. Tobbe14

  Winrar

  Pröva senaste versionen. Vad har NTFS med saken att göra?
 12. När man ändrar i en JPEG-bild och sparar som JPEG igen, komprimeras bilden jämfört med originalet. Fungerar det på samma sätt när man roterar en bild, eller kan man rotera en bild oändligt många gånger utan att kvaliteten försämras?
 13. Du är inte beroende av något pc-card om det redan finns ett nätverkskort i datorn. Vad får du upp om du kör en "ipconfig -all"? Kan du pinga din egen ip-adress, modemets ip-adress, gatewayen, www.aftonbladet.se?
×
×
 • Skapa nytt...