Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Niblund

Medlem
 • Antal inlägg

  280
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Niblund

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen

  Silverstone Strider 600W
  Antec Performance One P180.
 1. Ja, det är ett bihang av SetPoint (har det själv), poppar upp då och då och insisterar på att man ska registrera sig..
 2. autoruns disabled är en säkerhetsfunktion i vista som skyddar datorn från icke kända program att autostarta. Logitech produktreg. kan du ta bort från autostarten, den behöver inte ligga där. Då borde du bli av med ditt problem. Det problem 98'an hade va att engelska program hade felaktig registersökväg av installationsvägen C:\Program Files\ vilket gjorde att Program Files mappen öppnades vid autostart eftersom programmet inte hittades och var installerat under c:\program\
 3. har programmen stöd för så låg upplösning?
 4. Du kan alltid sätta upp en basutdelning i en hemgrupp. Vill du sen dela ut specifika mappar/filer högerklickar du och väljer "specifik person" längst ner, personen borde finnas i listan efter att den "loggats" in i hemgruppen.
 5. Har du satt i ett annat ljudkort än det inbyggda Realtek chipet? Har du testat att använda vertikal sync inställningen i wow?
 6. 200fps? Har inte du en LCD skärm? Isåfall är gränsen för den 60fps eller 60Hz (svängningar i sekunden) Får du inte "tearing" (bilden skivar sig horisontellt i typ 3-4 fält) i spelbilden vid 200fps eftersom bilden uppdateras osynkroniserat med skärmen. Har du rätt drivrutin till skärmen? (Du bör inte köra Plug- & Play drivrutinen) Jag kan se att du använder Radeon gfx iaf.
 7. Nytt operativsystem=Nytt utseende. Tyvärr finns inte utseendet kvar, möjligtvis att det skulle kunna finnas ikonpaket som ändrar visningsutseendet men håller inte på med sånt i mitt system. Annars kan jag bara hänvisa till tilläggsprogram för bildvisning/-hantering. Mappvisningen i windows har aldrig varit särskilt optimal för bildkatalogisering.
 8. Ok, då förstår jag. Det är troligen så att installationsprogrammet är så gammalt att det inte stöder msi. I XPMode bör det fungera bra eftersom det är ett XP sp3 i 32bitars miljö.
 9. Vill du se mapp miniatyrer? Du menar väl miniatyrer på bilder i mappen? Isåfall.. Markera en mapp som innehåller bilder i Utforskarens högra panel, håll ner Ctrl-tangenten och scrolla på mushjulet. Allt under förutsättning att du inte valt "Visa alltid ikoner" i Mappalternativ. Så blir det: Själv använder jag XnView till bilder som ser ut så här:
 10. Vad är det för program? Det är möjligtvis inte en drivrutin du försöker installera? 32-bitars program är majoriteten av program man installerar i ett 64bitars Operativsystem.
 11. Låter som ett drivrutinproblem. Rent spontant så tycker jag att du ska plocka ur den överflödiga minnes sticka du har monterad och köra DUALchannel på de 2 stickor du har kvar (ska helst vara ur samma serienummer då). Du får mer prestanda ut av det (800MHz mot de 400MHz du har med 3stickor i singlechannel, går inte köra 2 olika hastigheter). Har du de senaste drivrutinerna till grafikkortet från AMD, chipset drivrutinerna från Intel till moderkortet så borde det snurra på, P965 är inte tokgammalt. Att systemet bootar normalt i felfrittläge tyder på drivrutinproblem.
 12. Funkar hur bra som helst att starta separata programfönster från XPMode i Win7 Pro-Business-Ultimate. De startar lite långsammare eftersom den virtuella programmet måste starta, men det går att låta XP Mode stå i viloläge för frekventa XPMode programstarter för dom som har många inkompatibla Win7 program. Du väljer bara att starta programmet direkt från undermenyn i din XPMode:
 13. Jag blir intreserad av vad det är för funktioner du söker till dina utskrifter i win7. Jag har HP C5280 AIO och har använt HP's drivrutinpaket både i Vista och W7, men har slutat installera det i Win7 då jag kommer åt alla inställningar med win7 drivrutinen genom Egenskaper knappen på "Skriv Ut-dialogen" samt att det ändå blir en massa bloatware med att installera HP programmet. Från Egenskaperna når jag De klassiska Skriv Ut genvägarna med b.l.a. "General Everyday Printing" & "Fast and Economical" men kan också ställa in mer under "Features-fliken" (kör eng.) så som "Basic Options", "Resize", "HP RLT", "Paper Saving Options".
 14. Kikat om du har alla senste drivrutinerna för din modell? (Brådskande samt Rekommenderade) Finns signaler om att ljudkorts drivrutiner kan få system att frysa, jag ser att de senaste är från den 13/6-2008. http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WLH&osl=SE&catid=-1&impid=+1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1520&hidos=WLH&hidlang=se&TabIndex=
 15. Nej, isåfall skulle din skärm visa ett virrvarr av färger. Jag undrar bara om du inaktiverat det inbyggda ATI grafikkortet?
×
×
 • Skapa nytt...