Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

corre

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hur fungerar "Wake up on ring"?? Behöver jag nå'n speciell programvara, och var hittar jag den? Det måste väl fungera på samma sätt som "wake up on LAN", dvs att man skickar en "magisk" data sträng?!
 2. Går det att starta sin dator hemma ifrån någon annan dator? Och Hur ska jag gå tillväga? Jag har nätverkskort med Wake on LAN. Nu menar jag när datorn är helt avstängd och inte står i standby läge.
 3. Mitt nätverkskort stödjer Wake on LAN, men hur fungerar det? Innebär det att datorn kan vara helt avslagen och sätts på när någon försöker kontakta datorn, eller skall den kontaktas på något speciellt sätt med kod, eller annat? Vad jag är ute efter är att kunna starta min dator från något annat ställe i världen... Tacksam för hjälp.
 4. Jag tittade i BIOSet och hittade något som heter "Power on by Ring" och "Wake up on LAN", är det något av detta som jag ska använda?
 5. Går det att ställa in någonstans i burken så att den startar en viss tid. Avstängningen äv datorn är ju mjukvarustyrd, så varför kan inte uppstarten vara det?? Är det någon som vet?
 6. Jag har en sida som är knyten till en webcam. Som det är nu så uppdaterar den hela sidan varje sekund. Hur ska jag göra för att få den att bara updatera bilden varje sek. och inte hela sidan. Helst skulle jag vilja att det visas som en film (dvs. utan uppdateringar av bild eller sida). Skall jag använda mig av java??
 7. Hur ska jag göra om jag vill göra så att jag kommer åt min webkamera ifrån min hemsida?
 8. Jag skulle behöva komma åt min dator hemma, ifrån mitt jobb. Är detta möjligt om man vet sin IP, eller krävs det olika program osv. Har Win98 både på jobbet och hemma. Går detta att lösa utan FTP eller annat. Jag vet att man kan använda telnet för att komma åt en annan dator. När vi använder telnet här på jobbet och skriver serverns IP så kommer det upp "login" i teckenfönstret. Går det att göra så till min hemdator också?
 9. Nå'n som har tips på en bra,enkel och smidig html-editor. Finns det nå'n som är grafisk, eller liknande så att man slipper vara proffs på html-kod??
 10. Jag vill kunna se vad min flickvän gör hemma på dagarna när jag är på jobbet.... Därför hade det varit bra med en liten diskret kamera. Men jag vet inte riktigt hur jag ska knyta den till min sida. Och den ska ju uppdatera ganska snabbt så att jag kan se vad som händer därhemma. Ljud är absolut inget nödvändigt.
 11. Jag använder Win98 och både en ftp-server och en egen webserver. Vad jag hade tänkt, var att använda en webcam som man ansluter till usb-porten.
 12. corre

  webcam

  Jag skulle vilja ha en webcam hemma som skall vara på hela tiden, så att man kan gå in på t.ex min hemsida och titta vad som händer hemma hos mig. Går det att göra så att den uppdaterar hela tiden? Vilken webcam rekommenderas? Och hur ska jag gå tillväga?
 13. corre

  webkamera

  Jag skulle vilja ha en webcam hemma som skall vara på hela tiden, så att man kan gå in på t.ex min hemsida och titta vad som händer hemma hos mig. Går det att göra så att den uppdaterar hela tiden? Vilken webcam rekommenderas? Och hur ska jag gå tillväga?
 14. Jag skulle vilja ha ett namn istället för en IP på min FTP-server. Hur ska ska jag gå tillväga då. Jag har ett annat problem också: Jag har dynamisk IP, detta innebär problem för mina vänner som skall hämta filer hos mig.
 15. Är det någon som vet hur man kan få en "tyst" dator. Jag tycker att min låter för mycket. Nå'n som har bra tips på hur man kan sänka ljudnivån?
×
×
 • Skapa nytt...