Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MML

Medlem
 • Antal inlägg

  255
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det som är riktigt konstigt är enl. beskr. nedan: Om jag använder Safari eller Chrome och surfar in på sidan genom att skriva webadressen, DÅ funkar det. Men lägger jag till den på hemskärmen, sedan klickar på den ikonen, då fungerar det INTE.
 2. När jag uppdaterade till IOS7 i min Ipohne 5 slutatde detta script att fungera: response.write" <td align='center'><input onClick=""return confirm('Vill Du spara?')"" class='btn' type='submit' name='SUBMIT' value='Spara'></form></td></tr>" Tar jag bort onClick så funkar det. Men använder jag CROME då funkar det
 3. Jag kör med ASP och MYSQL Jag använder t.ex. detta för att kolla tecken: function sql(value) sql = replace(value, "'", "") sql = replace(value, "|", "") sql = replace(value, "<", "") sql = replace(value, ">", "") sql = replace(value, "=", "") end function strTexten = sql(Request.Form("txtTexten")) Kan jag använda denna ovan för hela ord också, som jag skulle kunna köra innan jag skickar sökordet till SQL strängen? Och vilka reserverade ord rekomenderas att använda i så fall?
 4. Hur skyddar jag min hemsida och framförallt databasen från skadlig inmatning7code. Använder jag HTMLEncode när jag spara till databasen, blir ordet "Säljes" så här "Säljes" Detta visas dock korrekt när jag hämtar upp värdet i HTML sida. Men jag kan ju inte söka på "Säljes", för det finns ju inte i databasen.
 5. Har nu testat lite med dina länkar, men verkar inte fungera med alla webläsare. Kan jag inte på ett kompatibelt vis få <form> att aktiveras då filen är vald, och slippa knappen "Skicka". På Blockets app så väljer man en fil, och den skickas automatiskt då man valt filen. Då skulle jag kunna leva med att just knappen "Bläddra" är lite mindre. Som det funkar nu så väljer man filen, dröjer en liten stund då dyker en pytteliten bild upp i mobilen, sedan måste man klicka på Skicka. Bilden som dyker upp är så liten att den nästan inte syns. Skulle detta kunna fungera: onChange="fileUpload(this.form,'filename.php'); return false;"
 6. Hejsan Har ett objekt: <INPUT TYPE='FILE' NAME='FILE1' SIZE='50'> <INPUT class='skicka_knapp' TYPE='SUBMIT' VALUE='Skicka bild!'></FORM> Dessa vill jag ändra storlek på, bygger just nu en mobilanpassad websida. Knappen ovan via kan jag ändra på och det fungerar bra via class='skicka_knapp' och den coden ser ut så här: .skicka_knapp { font-family: arial, Geneva; font-size: 20px; } Men denna reagerar INTE på class='skicka_knapp' VARFÖR, HJÄLP mig snälla någon
 7. Hej Håller på att utveckla mobil websida. www.minhemsida.se har kompleterats men www.m.minhemsida.se Och då slutar raden nedan att fungera. Set MyFiles=MyDirectory.GetFolder(Server.MapPath("/map1/small")) Jag kommer alltså inte år något övrigt på hemsidan med t.ex. kommandot ../default.asp, även bilder blir fel, raden nedan slutar att fungera: <img src='../map1/small/bild1.gif' >
 8. TACK, rensade lite , sedan ok.
 9. Varför förstoras inmatningsfälten när man klickar på dem från mobilen? Försöker fixa en mobilanpassad websida, men känner att JQuery inta är för mig. Endast några små problem, detta med inmatningsfältet är ett av dom.
 10. Jag använder endast ULTRA EDIT och har aldrig behövt tänkt på det tidigare, letar och letar efter den inställning du pratar om.
 11. Håller på att anpassa websida för mobilt, men svenska tecken funkar inte trots användandet av: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
 12. Skulle gärna vilja ett tips på en bra jquery mobile wysiwyg editor, typ Dreamweaver CS6 För att bygga mobilanpassad websida.
 13. Jag har en Netgear N600 (WNDR3700) som jag kopplat en hårddisk till via USB. Hur gör jag för att komma åt den via internet då jag inte befinner mig på samma nätverk? Vill komma åt den från PC och IPhone
 14. Hejsan Har en mycket välbesökt hemsida som jag tänkte gör en app till. Fick då tipset att bygga de sidor som skall vara med i appen enkomt för den. Hur gör jag, vilket språk, hela befintliga hemsidan är uppbyggd med ASP, men verkar inte allt för lätt att få den snygga i appen. Så tacksam för ALLA tips/råd jag kan få.
 15. Hur gör jag för att en besökare på hemsidan kunna använda fler sökord i sökfältet. Typ som man gör på blocket, använder +tecken för att använda fler ord och ej för att välja bort något.
×
×
 • Skapa nytt...