Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sbg

Medlem
 • Antal inlägg

  898
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av sbg

 1. sbg

  åäö problem

  Hejsan! När jag surfar in på vissa sidor så syns inte åäö riktigt. Jag har IE7 med dem senaste uppdateringarna. Vad kan det vara för fel?
 2. Ja precis. Ok då kan man kanske kolla med SE.
 3. Hejsan! Jag har en SE P990i och skulle vilja att man kunde se sin kalender utan att öppna kalender delen. Så det man har skrivit in som händer för dagen kan man se typ som man kan med Windows Mobile telefonerna. Förstår ni?
 4. Funkar inte. Kommer till den här sidan: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pg1&zone=pg Vad gör jag för fel?
 5. Jag har inte uppdaterat min SE P990i på ett tag. Då när jag går in på www.sonyericsson.com/updateservice och klickar på "Nerladdningssida" så finns inget att ladda hem. Man ska tydligen ladda hem ngt prg. Men det finns inget där. Är det bara jag som har problem eller är felet hos dem? Det ska jag tilläga också. Där det står: "Systemkrav Så här använder du Notes" Går inte att klicka sig vidare på. Fast dem ska vara klickbara. [bild bifogad 2007-08-22 10:05:55 av sbg] [inlägget ändrat 2007-08-22 10:13:08 av sbg]
 6. Ok. Tycker det låter konstigt ändå. Hur svårt kan det egentligen vara? Jag har en MP3 låt som heter tex 12346.mp3 Bränner den som ljud CD. Varför kan då inte det stå 123456 när man spelar upp låten från CD´n i tex WMP? Jag har ju ändå döpt den till det.
 7. Det är en skiva som är blandat med låtar. Men man borde väl ändå kunna få med informationen om låten ändå på ngt sätt, fast man blanda hejvilt. Om man alltså gör en ny från början.
 8. Det är en "normal" cd skiva.
 9. Jag har bränt en CD skiva med massa musik på. Nu har jag tappat bort original låtarna (mp3) och skulle då rippa CD skivan tillbaka till datorn som MP3. Men när jag stoppar in skivan och öppna WMP 11 så känner den inte igen låtarna. Står bara "Spår 1" osv. Vad kan man göra för att den ska hitta informationen?
 10. Ja, jag hade ju inte tänkt att supa mig redlös. Det är alltså mig det gäller, och det kan hända i helgen. Det är inte jag som ska födda utan min fru. Men det kanske ni förstod. Trist bara o vara nykter en Midsommar. Men det får det vara värt. Får väl dricka mellanöl och skippa nubben/nubbarna. Glad Midsommar på er!
 11. Hejsan! Kanske knäpp fråga. Om man är påverkad av alkohol och är tex på landet. Och man har en gravid fru som helt plötsligt får värkar. Får man då köra henne till sjukhuset fast man är full och det inte finns någon annan som kan köra? Mvh Anders
 12. sbg

  Stora .rar filer

  Jag har en .rar fil som är ca 8 gb stor. När jag försöker packa upp den så säger det stopp efter ca 60% Den klagar på att det inte finns tillräckligt med utrymme. Men jag har över 100 gb ledigt. Har försökt flytta filen till en annan hårddisk på datorn men det hjälper inte. Själva c: hårddisken har dock bara 4 gb ledigt. Men där ligger inte filen. Vad ska jag göra?
 13. sbg

  Power DVD 6.5

  Jag har en bärbar dator med HD-DVD läsare. Så jag köpte en HD-DVD film. Har Power DVD 6.5 som ska klara HD-DVD tex. Men datorn eller programet hittar inte skivan. Har uppdaterat programet och startat om datorn men utan resultat. Vad kan det vara för fel? Den är köpt på cdon.com och det är svensk text. Står inget om vilken region det. Nu har jag kollat lite. Filmen är Region 2 Kollade i Enhetshanteraren att det var Region 2 där också på HD-DVD spelare. Men ändå känner inte datorn igen skivan. [inlägget ändrat 2007-06-13 22:09:02 av sbg]
 14. Ja precis. Spelar ingen roll hur många ggr jag försöker stänga av datorn. Men det verkar som den inte vill installera dem senaster uppdateringarna. Ok, då testar jag det. Tack på förhand.
 15. Hur många trådar finns det inte om detta? Men jag hittar ingen lösning på mitt problem någonstans. Jag håller på att uppdatera en dator som inte uppdaterats på ett tag. Det gick bra i början. Men när det var dags att installera Windows Genuine eller vad det nu heter + annat så gick det inte. Säger bara att det inte går att installera. Så jag tänker att jag måste starta om datorn igen. Då har jag valet "installera uppdateringar och stäng av." Jag väljer det men samma sak igen. "Installer uppdateringarna och stäng av datorn" Om jag väljer bara starta om eller vanliga stäng av hjälper inte alls. Och det går fortfarande inte att installera några mer uppdateringar. Vad göra åt det?
 16. sbg

  Utskrifter

  Man pratar ju nästan bara om hur bilderna från en kamera blir på en skärm. Men nu skulle jag vilja veta av er vilken kamera just nu som ni tycker skriver ut bäst bilder? Jobbar på ett tryckeri och skriver alltid ut bilderna. Och är då ganska intresserad om hur dem blir. Nu pratar vi laser inte bläck utskrifter. Tack på förhand.
 17. sbg

  PC Suite problem

  Jag har problem med min PC Suite. Kopplar ihop min SE P990i till datorn med en USB kabel. Har funkat förut men nu reagerar inte datorn att jag kopplat. Bara telefonen fattar det. Har fungerat förut. Har även testat alla 4 USB kontakterna på min bärbara. Vad kan det vara för fel?
 18. Hejsan! Jag använder Outlook 2007 på jobbet. Mejlar väldigt mycket. När man har mejlat till en person så ligger dennes adress kvar till nästa gång som förslag när jag ska mejla. Men nu idag när jag skulle mejla så kommer det inte upp en enda adress. Oavsett vilket namn jag väljer. Men om jag skickar till en person nu så ligger den kvar. Men alla andra kunder/leverantörer som man mejlat till på sistone får jag inte upp. Vad kan det vara för fel?
 19. Men hur är det när det gäller sånt som produceras för tv? Man sa tex för något år sedan att det var dyrt att spela in hockey matcher i HD kvalitet. Då måste man alltså ha HD kameror? Samma sak gällde ju senaste fotbolls VM. Då hade man speciella HD kameror. Är det skillnad på dem och det som använts när man producerar film?
 20. Oh katten, va coolt. Då har man många bra filmer i högupplöst material att se fram emot.
 21. Jag har sett att dem har släppt filmen King Kong från -76 som HD-DVD Vad har dem då gjort för att få den i HD-DVD? Dem har ju knappast spelat in den högupplöst?
 22. Ok, men då kan det ju inte vara lika bra bild?
 23. Jag hade för mig att om man ska titta på HD-DVD eller Blu-ray så måste signalen vara kopieringsskyddad. Alltså HDMI eller DVI med HDCP. Men nu kommer ju MS med deras HD-DVD externa spelare som kopplas in via VGA. VGA är ju inte så högupplöst och klarar väl inte kopieringsskydd? Har funkar det egentligen?
×
×
 • Skapa nytt...