Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peter

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Peter

  Access wildcards

  Får inte mina wildcards söknngar att fungera med en vanlig parameterfråga?
 2. Håller på att bli vansinnig över detta med scrollisterna. Kan någon upplysa mig om något så "basic" artat som hur jag ställer om egenskaperna för scroll listen. Mycket tacksam för svar.
 3. När jag buffrar sidan och sedan skall flusha den med en åtföljande redirect får jag bara upp att det är fel i Head. Sidan har redan börjat skriva till Headen? Vad är fel?
 4. Går det att gömma texten i adress fältet eller sätta en defaulttext som visas när besäkaren är inne på sidan?
 5. Sitter med Visual Interdev och skall skapa ett nytt projekt. Programmet kan dock inte hitta denserver jag skall använda. Måste jag skapa en speciell webserver på ordinarie servern eller? Om jag använder pws hur beter jag mig?
 6. Om man släpper tanken på att få den att funka över framkanter och istället vill få den att funka över tabeller. Funkar det eller måste man skapa floating boxes? Den osynliga tabelldelen tar ju upp utrymmet trots att den inte syns.
 7. Jag har en frame innehållande ett antal dynamiska menyer. Problemet jag har är att jag vill att undermenyerna skall falla ut över framekanten och över nedanstående frame. Nu faller de ut men clipsas av så de syns ej pga framen nedanför. Help! [inlägget ändrat 2001-11-08 17:31:19 av Peter]
 8. Jag vet att det skall gå att ha flera SQl satser i samma sträng. Men hur skriver jag strängen och hur växlar jag från första till den andra? Gäller alltså när jag skall hämta data ur en db via asp-sidan.
 9. Hur gör man för att skriva ut SQL satsens svar på sidan. SQL satsen är en sumeringsfråga som summerar ett antal rader.
 10. Jag vill att summeringen från en fråga jag ställt på webben och sparat i en db skall visas i form av staplar. JAg har förstått att man använder sig av tabeller men hur får man fram de olika alternativen. Typ svar1, svar2 och svar3. Dessa skall summeras och sedan utföra svar3/summering=tabellens bredd.
×
×
 • Skapa nytt...