Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jimmie Pettersson

Medlem
 • Antal inlägg

  792
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jimmie Pettersson

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1984-04-02

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.marknadsplats.com

Profil

 • Ort
  Linköping
 1. Hmm är du säker på det där med CF. En polares tjej är med i CF och hon har precis börjat. Jag fick även brev från CF om medlemskap. Reglerna kanske är ändrade?
 2. Jag är med i SIF, dock endast för att jag får DatorMagazin gratis då jag är student. Kostade 90:-/år att vara medlem De har f.ö. den del aktiviteter på universitetet som kan vara bra om man är i slutet av sin utbildning.
 3. verkar fungera nu, dock fick jag inte önskad effekt... Tack, du har fått en poäng. MVH Jimmie Pettersson
 4. Ja du får 1 Mbit för 299 samt att du får en massa rabatt på startavgiften. Tycker det står det bakom texten
 5. Har problem med min kod för tillfället, jag får följande felmeddelande: Jag har MySQL 4.0.16-nt. Så här ser min kod ut. Jag är tacksam för alla svar. <%Sub visa() Dim kategori Dim koppling Dim rs Dim x Dim klass kategori = "x" + Replace(Request.QueryString("kategori"),"'","") if kategori <> "x" Then '################################## '#### Kopplar upp mot databas. #### '################################## %><!--#include virtual="script/includes/dbkoppling.asp"--><% Set rs = koppling.Execute("SELECT produkter.id, produkter.namn, produkter.tillverkare tillverkare.id, tillverkare.namn FROM produkter INNER JOIN tillverkare ON produkter.id = tillverkare.id WHERE kategori = '"&(Replace(kategori, "x", ""))&"'") End If %> <b><img src="../bilder/fyrkant1.gif">&nbsp;Administrationssidor - Produkthantering</b> <br> Här sker hanteringen av de olika produkterna som finns på prisagent. Här kan du redigera, ta bort samt titta på info kring produkter. För att se produkter väljer man kategorin i rullningslisten. <br><br> <form> <!--#include virtual="includes/kategorier4.inc"--> </form> <% If kategori <> "x" Then If Not rs.EoF Then%> <br> <table width="740" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="top">Id</td> <td class="top">Tillverkare</td> <td class="top">Produktnamn</td> <td class="top">Redigera</td> <td class="top">Ta bort</td> </tr> <% '####################################### '#### Fixar färgskiftning i tabell. #### '####################################### x = 0 While Not rs.Eof If x mod 2 = 0 Then klass = "a1" Else klass = "a2" End If x = x + 1 %> <tr class="<%=klass%>"> <td><%=rs("id")%></td> <td><%=rs("tillverkare")%></td> <td><%=rs("namn")%></td> <td><a href="">Redigera</a></td> <td><a href="">Ta bort</a></td> </tr> <% rs.MoveNext Wend%> </table> <% End If '################################## '#### Rensar bort lite objekt. #### '################################## rs.close Set rs = nothing koppling.close Set koppling = nothing End If %> <%End Sub%>
 6. Satsa på en mer stabil butik som är stor, då är risken liten för att de ska gå omkull. Jag kan rekomendera http://www.komplett.se . Edit: Fixade internetadress [inlägget ändrat 2003-12-01 09:52:44 av Jimmie Pettersson]
 7. Sat och tittade på TV. Det var Margaretha Winberg som var med. Hon fick sluta för ett tag sen och nu ska hon få bli ambassadör i Brasilien. När politiker får sluta får de enorma fördelar. Hon på RSV får ju lön tills hon hittar ett nytt jobb(kommer inte ihåg vad hon heter). Vet inte ens om hon har tagit något nytt jobb. Hon vägrade iallafall förrut. Kan man kalla detta något annat än för fallskärmar? Ekonomin är dålig, politikerna verkar bara bry sig om att se efter sig själva. Och dessa ska man lyssna på när de snackar om solidaritet när de själva skaffar sig lyxjobb i Brasilien, fuskar med skatten, fuskar med kvitton. Det är ju skrämmande!
 8. Det är en annorlunda färg, inte lika hetsig som på en crt skärm. Svårt att förklara faktiskt men jag tycker du gör rätt om du satsar på en TFT skärm.
 9. Jag har en Lg1710B och jag kan inte annat än att rekomendera den. Fungerar ypperligt i spel och den är väldigt skön för ögonen. Var ovant i början men nu är jag jättenöjd. Man ser verkligen skillnaden när man sätter sig framför en CRT skärm. En TFT har en mycket behagligare bild och är enligt mig mer skonsam mot ögonen. Visst den kostar ca 4500:- + frakt men det är det värt om man ska jobba mycket med datorn. Pluggar själv till civ.ing. i Datateknik och jag sitter mycket framför datorn så då tyckte jag det var värt att lägga nästan 5000:- på en skärm trots att jag är en fattig student [inlägget ändrat 2003-11-12 13:05:25 av Jimmie Pettersson]
 10. Det räcker om man bara tar bort små delar av skyddspappret ovanför klistret. Då går det väldigt bra att ta bort det sen. Talar av egen erfarenhet.
 11. Finns ingen anledning att ha raid 1 om man nu inte har känslig information på diskarna. Finns dock lite olika varianter där man både får spegling och den ökade hastigheten. Dock behöver man fler hårddiskar vilket innebär en ökad kostnad. Dock är inte sånt för vanliga dödliga med vanlig dödlig lön
 12. Spegling är till för viktiga system men Raid 0 är till för prestanda. Ska beställa en disk till och köra raid 0 när jag får pengar. Oslagbar prestanda Kan säga att du ändå får installera om allt på hårddisken när skapar en ny raid-array så du får ändå installera om allt.
 13. Nollställer grafikkortets inställningar. T.ex. om kortet är klockat osv så ställs allt in på orginal som det var när man fick kortet.
 14. prova att hålla in [insert] när du startar datorn, kan hjälpa. Ställ in så att den skickar både till tv och skärm nästa gång
 15. Epox 8rda+ http://www.komplett.se/k/ki.asp?action=info&p=41192&t=845&l=1&AvdID=1&CatID=10&GrpID=9&s=pl Kostar dock 862 men jag kan garrantera att de där 62kr extra är värt det. Du får ett Nforce 2 moderkort med 6 kanaligt ljud, Dual Channel memory, inbyggt ljudkort(5.1). Klart prisvärt. Jag har själv ett Abit NF7-S moderkort, det är också ett Nforce2 moderkort, det kostar dock lite mer men 8rda+ ger väldigt mycket prestanda för de pengarna.
×
×
 • Skapa nytt...