Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jakob Persson

Medlem
 • Antal inlägg

  46
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jakob Persson

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Karlshamn
 1. En template är ett avancerat tema. Helt enkelt en uppsättning bilder och stylesheets för att ändra utseendet på en hemsida eller ebutik. Det är ingen ebutik i sig eftersom du behöver en separat sådan. De flesta webbhotell erbjuder dock ebutik som ingår i deras standardpaket, räkna med cirka 100 kr månaden för det.
 2. Jag frågade samma sak tidigare. Det finns en bra guide som en annan användare (brainman) tipsade mig om: http://www.whizoo.com/bt_setup/
 3. Hej! Glömde tacka för länken! Tusen tack! Fungerar!
 4. Edit: dubbelpostning [inlägget ändrat 2004-12-06 09:55:38 av Jakob Persson]
 5. Okej, jag har inte lyckats surfa via PC:n. Hur gick du till väga? Mitt Windoze vägrade installera internetdelning och det verkar vara ett krav. Kan man använda tredjepartsprodukter istället? Lite tips är välkomna.
 6. Detta vore intressant för mig med. Kan rekommendera Palm Infocenters forum, www.palminfocenter.com. En massa klipska människor där, de vet säkert. Om du hittar nåt, posta gärna här.
 7. Du kan inte jämföra en SmartPhone med en PDA, helt annan prestanda och skärm. Har en Tungsten T5 med en 1GB SD-kort, går att kolla på Xvid-komprimerad video med, perfekt då man reser!
 8. Det ska fungera, både via accesspunkt och PC, över PAN, Personal Area Network. Jag har dock inte lyckats få det att funka med min PC med WinXP.
 9. Vilken operatör är billigast på GPRS? Jag har Telia Refill nu eftersom jag uppskattar täckningen men GPRS-trafik är ganska dyr och jag vill kunna använda min handdator för att skicka e-post utan att bli ruinerad. Att ha en extra telefon för ändamålet vore heller inget problem, med BT kan man ha den i fickan, kan ju vara smart att köpa ett abonnemang där telefon ingår. Har ni tips, posta gärna.
 10. Utbildning är bara en liten del. Det krävs mycket intresse, engagemang, talang och helst ska man också ha en egen grafik stil. Känsla för färg och form kommer med tiden, om man verkligen gillar det man gör och inspireras av andra men räkna, som de andra skrivit, att du också bör kunna programmera. Det underlättar om du förstår dina kolleger. Det finns många bra utbildningar inom just datavetenskap i det här landet. På den grafiska sidan är traditionella konstnärliga utbildningar givande, även kurser om tryckmedia kan du kolla efter, allting går igen. Jag arbetar som frilans och tjänar riktigt bra, det är svårt att få fast jobb dock, och försöker skaffa mig en bra portfölj parallellt med mina universitetsstudier där jag fokuserar på användarinteraktion och formgivning av gränssnitt.
 11. Osportsligt att ta bort upphovsmannens namn.
 12. Sök på imagemap på download.com. Annars finns den här funktionen inbyggd i Dreamweaver.
 13. Ja, om det vore så väl att PNG-stödet var hyggligt i de flesta browsers, men det är det tyvärr inte, synd nog... mums, alfakanaler, mums...
 14. Nej. Nej, säkerhetsriskerna med körbar kod... ujuj Ja, genom XML eller andra sätt. Flash kan inte rendera HTML som en browser, bara läsa in enklare textformatering. Flash har aldrig var avsett att vara en browser.
 15. Detta förklarar hur man gör: http://www.palm.com/europe/mobile/gprs.html Har inte fått det att funka än och kundtjänsten på Telia begrep inte heller vad det beror på. Får ständigt PPP timeout error (felkod 0x1231). Någon som känner igen det? Jakob
×
×
 • Skapa nytt...