Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Diva

Medlem
 • Antal inlägg

  112
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Miljoner tack!! Detta fungerade kanon! /Maria
 2. Får meddelandet "this is not a valid backup"... Hjälp...
 3. Har använt MozBackup nu och gjort back-up på mail och webbläsare. Ska jag därefter installera Thunderbird samt Firefox på nya datorn och importera från MozBackup? Är lite osäker på hur jag ska göra det... "Restore a profile" i Moz?
 4. Har köpt en ny dator och vill få med all info från den gamla. Detta gäller främst Thunderbird. Kan jag på något sätt spara ner allt så att jag enkelt kan föra över det till nya datorn? Jag vill alltså få med alla email, inställningar osv. Kan man det och i så fall hur? Tack på förhand:) /Maria
 5. Hej alla, Någon som har tid och lust att kika lite på koden här: http://dogue.nu/2010 Använder firefox men när jag kikar i explorer kommer texten i övre tabellen fel. Hjälp....
 6. Nu har jag prövat allt.... Har konverterat några mp3 filer till wma och wav, och skickat över dem till min mobil. Men de finns inte att välja mellan i mobilen. De finns där som ringsignaler, men inte som larm/sms signal. Så hur får jag dessa filer in bland sms och larmsignaler? Vet att jag gjorde det på min gamla Ericsson 800i men kommer inte ihåg hur jag gjorde. Den "nya" är en s500i. Tack på förhand:)
 7. Hej Thomas, Ja man är en idiot...: Då jag pluggade till tekniker för 10 år sedan fick man aldrig sätta olika storlekar på DIMM. Frågade där jag köpte nya datorn om det fortfarande var så och de sa "nej". De hade fel... Jag satte in 2 av samma storlek och det gick lite snabbare. Sen började modemet krångla igår så jag köpte ett nytt idag. Åskan slog ju ner och slog ut vad jag trodde "bara" var min dator men den slog även ut modemet. Summa summarum byte av modem samt isättning av lika storlekar DIMM gjorde susen:) Tusen tack för all hjälp!
 8. Installerade filen från Intel men ingen skillnad. Denna sidan tar 3 minuter att ladda ner:(
 9. Hej igen, Jo jag tror också det kan vara ngt sådant. Jag har rev.3 och har tankat hem filen. Men vad ska jag intstallera? Har kört setup.exe som "bara" installerar plug&play. Filen UpDrv64 kan jag inte använda för då får jag felmeddelande om att det inte är ett giltligt win32 program. Så vad ska jag installera från paketet? Förresten så dog datorn totalt när jag laddade upp bilder via kortläsaren. Kan kanske också bero på drivrutinerna... Tusen tack för hjälp! [inlägget ändrat 2008-07-02 14:34:10 av Diva]
 10. Hejhej, Ingen router, helt vanligt ADSL på 2 MB. DHCP vet jag inte vad det är? Men som sagt, tror inte problemet ligger där utan i min dator. När jag överför bilder till datorn via kortläsaren tar även det oerhört lång tid. Däremot går det snabbt att arbeta med bilderna.
 11. Hejsan, Har testat programmet men hastigheten ser ok ut. Testade med "optimal settings" men det gjorde ingen skillnad. Status på min nätverksanslutning ser oxå ok ut. Jag misstänker att problemet ligger i min dator, men var.... Testade precis nätverkskabeln i laptopen, full fart där så det kan inte vara själva anslutningen. [inlägget ändrat 2008-07-01 12:23:55 av Diva]
 12. Jepp det är integrerat på moderkortet. Ingen dubbel brandvägg, enbart zonealarm.
 13. Moderkortet är ett ASRock ConRoe1333-D667, nätverkskortet är inbyggt. Har installerat drivrutinerna till moderkortet och allt verkar funka utom ljudinstalltionen. Men det borde ju inte påverka uppkopplingen och hastigheten? OS är Xp på båda HDD. Tack för svar, hoppas kunna lösa detta innan jag blir galen ;-)
 14. Hej alla, Har byggt ihop en ny dator och sedan dess är uppkopplingen megaslö. Har två HDD varav den gamla sitter som c och den nya som e. Att ladda en sida tar evigheter för att inte tala om när jag skickar upp filer till min site eller via mail. 353k tar 5 minuter att ladda ner... Jag vet att det är vag beskrivning men hoppas någon har tips på hur jag kan felsöka detta. Ligger inlägget fel så snälla admin flytta det :-)
 15. Hej alla, Jag är desperat, blixten slog ner och ut min dator. Den är helt död:( Nätaggregatet var helt dött så det har jag bytt ut. Nu lyser den gröna dioden på moderkortet men i övrigt ingen respons. Fläkten rör sig inte och cd'n och dvd'n helt döda. Tänkte ni experter kunde tipsa om hur jag ska få igång min älskling igen.. Är rätt så haj på datorer men detta är ett helt nytt problem och har inte tid att lämna in den då rep.tiden just nu är på 1 månad:( Hjääääälp!!!!
×
×
 • Skapa nytt...