Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stehed

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Foruminlägg postade av stehed


 1. Här måste jag gå in och försvara datorbutiken, Jag har personligen inhandlat ett flertal produkter både på pf men mest till förskottsbetalning som fungerar alldeles utmärkt. Senast delar för 5600:kr. Leveranserna har gått snabbt och levererats med hempaket. Du slipper då pf-avgiten till posten. Grattis Datorbutiken!!

   

   

   

   


 2. Kontrollera att nätverkskortet är OK installerat.

  2: Egenskaper på ikonen skrivbordet samt egenskap. för nätverkskortets TCP-IP: Följande flikar skall vara ifyllda: Automatisk IP-adress, Dns-kofig.: Aktivera Dns, Fyll i översta rutan med:

  FOO och rutan till höger med : telia.com . Gatewayfliken : tom och Winskonfig: inaktivera. Stäng o. starta om. Nästa steg Internetalternativ: Startsida: login1.telia.com. Anslutningar: ingen ruta ifylld under LAN. Plus att under internetanslutning: Jag ansluter via LAN. Stäng o. starta om när båda lamporna på modemet lyser: Starta Explorer tills du ser att den letar efter login1.telia.com som startsida. Sedan ska det fungera Lycka Till

   


 3. Jag svarar inte på frågan om nätverk då jag inte är tillräckligt kunnig i ämnet, men till dig RED vill jag uppman a att antingen ta en kurs som lär dig kamratanda o. förhållningssätt på nätet. Annars tror jag ingen är intresserad av dina svar i fortsättningen. Läs även IDG:s regler!!

  Hälsn.

  stehed

   

   

   

   


 4. Hej.

  Gå in i meny meddelande, välj "skapa regel för meddelande". välj sedan ut nåt av villkoren som passar dig markera och fyll i undre rutan vad du vill göra med meddelandet.Stäng med "Använd nu" och saken är klar.

  S.H

   

   

   

   


 5. Såg frågan och fortsätter på tråden. Ska nätverkskablarna (TP) från båda datorerna kopplas till ADSL- modemet, (eterhnet-utagen), eller måste en separat HUB användas dit även ADSL-modemet ansluts ?

  Tacksam för svar.

  (Nybörjaren)

   

   

   

×
×
 • Skapa nytt...